Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:23
  • Competitiewedstrijd: coucoupe
  • Stadion: les vinces Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7879
les vinces Olympique Tartrai
rosebud 2 Tactiek 433_ch_mid
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
51.9 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Rouge geeft een hoge lob. Mézy kopt de bal weg. Massip probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Daar is Blain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedélec rent richting de bal. Met opzet legt Blain zijn tegenspeler op de grond. Blain krijgt een gele kaart. Nedélec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nedélec kan niet meer verder spelen. Rüzgaroğlu komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Bernard geeft een hoge lob. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Olympique Tartrai 0:1

15e minuut.
Massip met een sublieme pass. Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral passt de bal zonder na te denken. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mahieu probeert naar een medespeler te passen. Mézy rent richting de bal. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy verovert de bal door een tackle van achteren. Mézy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lechantre met een sublieme pass. Vercruysse speelt de bal door. Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip schiet op doel. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Olympique Tartrai 0:2

37e minuut.
Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüzgaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Vercruysse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vercruysse krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 54%, Olympique Tartrai 46%.
les vinces - Olympique Tartrai 0:2

62e minuut.
Grillon heeft problemen om de bal te vangen. Vercruysse bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mézy. Mézy krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Tomasich geeft een hoge lob. Bungert kopt de bal weg. Rouge heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mahieu geeft een lange en hoge pass. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bernard zijn tegenspeler op de grond. Bernard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 63%, Olympique Tartrai 37%.
les vinces - Olympique Tartrai 0:2