Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DOM EN FORCE Baloomao FC
dur3 Tactiek Bleu Cinq Paires
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 61.5
matig Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Sakho heeft problemen om de bal te vangen. Ardon is nu in balbezit. Csertői is nu in balbezit. Shoshan rent richting de bal. Shoshan schiet op doel. Brisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Rouge geeft een hoge lob. Leprêtre speelt de bal door. Klungelig pakt Sakho de bal. Csertői rent richting de bal. Csertői schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hitzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan verovert de bal door een tackle van achteren. Shoshan schiet op doel. Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Joseph de bal. Joseph passt de bal in één keer door. Lebel is nu in balbezit. Shoshan onderschept slim de pass. Shoshan schiet op doel. Brisson bokst de bal weg.

8e minuut.
Rouge rent richting de bal. Rouge passt de bal in één keer door. Csertői rent richting de bal. Ardon is nu in balbezit. Ardon schiet op doel. Brisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Firoud is nu in balbezit. Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Grande geeft de bal voor. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel. Brisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shoshan heeft problemen om de bal te vangen. Shoshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:2

12e minuut.
Rouge passt de bal zonder na te denken. Csertői is nu in balbezit. Csertői passt de bal met de wreef. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rouge is nu in balbezit. Rouge geeft een lange en hoge pass. Ardon heeft problemen om de bal te vangen. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mathis rent richting de bal. Mathis geeft een hoge lob. Ardon kopt de bal weg. Daar is Shoshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoshan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebel geeft een hoge lob. Inworp. Mathis met de inworp. Rouge geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Csertői onderschept slim de pass. Csertői geeft een hoge lob. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Brisson bokst de bal weg.

19e minuut.
Rouge geeft de bal voor. Ardon kan de bal niet met de borst controleren. Csertői speelt de bal door. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Brisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Csertői rent richting de bal. Csertői passt de bal in één keer door. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan schiet op doel. Brisson bokst de bal weg.

22e minuut.
Ardon is nu in balbezit. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan passt de bal in één keer door. Ardon is nu in balbezit. Ardon schiet op doel. Brisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Csertői bereikt de bal nog maar net als eerste. Csertői passt de bal zonder na te denken. Shoshan rent richting de bal. Shoshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:3

29e minuut.
Tosi geeft een hoge lob. Shoshan kopt de bal weg. Daar is Ardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mathis geeft een lange en hoge pass. Bruyère bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan onderschept slim de pass. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Lebel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rouge geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shoshan springt en kopt de bal. Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:4

34e minuut.
Rouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csertői rent richting de bal. Mathis probeert naar een medespeler te passen. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Csertői is nu in balbezit. Csertői passt de bal in één keer door. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lebel de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Csertői verovert de bal door een tackle van achteren. Csertői speelt de bal door. Lebel rent richting de bal. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:5

43e minuut.
Mathis geeft een hoge lob. Leprêtre heeft problemen om de bal te vangen. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel. Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 73%, Baloomao FC 27%.
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:5

46e minuut.
Leboucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher geeft de bal voor. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:6

50e minuut.
Rouge geeft de bal voor. Daar is Csertői, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel. Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:7

54e minuut.
Csertői geeft de bal voor. Brisson met een sublieme pass. Grande kopt de bal weg. Shoshan rent richting de bal. Shoshan schiet op doel. Brisson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Csertői is nu in balbezit. Csertői passt de bal zonder na te denken. Ardon probeert de bal aan de voet te houden. Shoshan rent richting de bal. Shoshan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Rouge passt de bal in één keer door. Csertői is nu in balbezit. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan rent richting de bal. Shoshan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardon rent richting de bal. Ardon geeft de bal voor. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:8

71e minuut.
Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon rent richting de bal. Klungelig pakt Shoshan de bal. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bruyère bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon verovert de bal door een tackle van achteren. Ardon geeft een hoge lob. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shoshan probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mathis kopt de bal weg. Rouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouge geeft een lange en hoge pass. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardon rent richting de bal. Ardon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bruyère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tosi onderschept slim de pass. Tosi geeft de bal voor. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan schiet op doel. Brisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:9

77e minuut.
Csertői onderschept slim de pass. Hitzel is nu in balbezit. Csertői onderschept slim de pass. Csertői schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:10

80e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago met een sublieme pass. Ardon rent richting de bal. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:11

85e minuut.
Sakho is nu in balbezit. Rouge onderschept slim de pass. Rouge geeft de bal voor. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Brisson probeert naar een medespeler te passen. Mathis kopt de bal weg. Klungelig pakt Hitzel de bal. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan schiet op doel. Brisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Csertői onderschept slim de pass. Csertői passt de bal in één keer door. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:12

90e minuut.
Ragot is nu in balbezit. Ardon onderschept slim de pass. Ardon passt de bal in één keer door. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 80%, Baloomao FC 20%.
FC DOM EN FORCE - Baloomao FC 0:13