Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions Borussia Caennais
def 1 Tactiek Lords
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 45.6
redelijk Schieten matig
matig Passen goed
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Idígoras probeert naar een medespeler te passen. Kalemba met een sublieme pass. Śmieszek rent richting de bal. Genet onderschept slim de pass. Genet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Morin is nu in balbezit. Morin geeft een lange en hoge pass. Genet is nu in balbezit. Genet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vandooren speelt de bal door. Idígoras rent richting de bal. Idígoras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Genet de bal. Genet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 49%, Borussia Caennais 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red and Black Lions - Borussia Caennais 0:0

51e minuut.
Alatalu kan de bal niet met de borst controleren. Ayache is nu in balbezit. Met opzet legt Alatalu zijn tegenspeler op de grond. Alatalu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Morin met een sublieme pass. Jantz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dias. Jantz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jantz kan niet meer verder spelen. Alcalá komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Śmieszek passt de bal zonder na te denken. Ben Bouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bouali met een sublieme pass. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vandooren speelt de bal door. Joos is nu in balbezit. Joos passt de bal zonder na te denken. Genet rent richting de bal. Genet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Morin rent richting de bal. Morin geeft een lange en hoge pass. Daar is Ben Bouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek geeft een hoge lob. Dupré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alatalu is nu in balbezit. Alatalu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Scorpo speelt de bal door. Joos is nu in balbezit. Joos geeft een hoge lob. Ayache rent richting de bal. Ayache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Vaillant geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joos met de inworp. Vandooren geeft een lange en hoge pass. Ruminski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 51%, Borussia Caennais 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red and Black Lions - Borussia Caennais 0:0