Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Baloomao FC
Lords Tactiek Bleu Cinq Paires
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 62.8
matig Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Ayache passt de bal met de wreef. Vandooren rent richting de bal. Tosi verovert de bal door een tackle van achteren. Tosi geeft een lange en hoge pass. Shoshan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ayache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayache passt de bal in één keer door. Brisset geeft de bal voor. Genet bereikt de bal nog maar net als eerste. Genet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Mathis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouge geeft een lange en hoge pass. Shoshan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Rouge rent richting de bal. Rouge passt de bal zonder na te denken. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rouge passt de bal in één keer door. Shoshan rent richting de bal. Shoshan passt de bal in één keer door. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dupré met een harde bal richting middenveld. Mathis kopt de bal weg. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Joos is nu in balbezit. Joos passt de bal zonder na te denken. Genet rent richting de bal. Genet draait met de bal, schiet en ... Machowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Leboucher met een harde bal richting middenveld. Csertői kan de bal niet met de borst controleren. Csertői geeft een hoge lob. Shoshan rent richting de bal. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Varbanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csertői geeft de bal voor. Shoshan maakt een snoekduik en kopt de bal. Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Rouge geeft een hoge lob. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine passt de bal met de wreef. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Alcalá met een sublieme pass. Joos rent richting de bal. Leboucher begaat een overtreding. Leboucher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 65%, Baloomao FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Caennais - Baloomao FC 0:0

54e minuut.
Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon draait met de bal, schiet en ... Ardon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csertői is nu in balbezit. Csertői schiet op doel. Dupré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Baloomao FC 0:1

56e minuut.
Csertői geeft een hoge lob. Ardon heeft problemen om de bal te vangen. Ayache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Baloomao FC 0:2

57e minuut.
MacLulich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vadim komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mathis met een snelle inworp. Tosi heeft problemen om de bal te vangen. Tosi geeft een hoge lob. Shoshan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tosi geeft een lange en hoge pass. Shoshan kopt de bal weg. Dimitrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rouge rent richting de bal. Rouge geeft een lange en hoge pass. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Dupré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mathis onderschept slim de pass. Mathis geeft de bal voor. Varbanov is nu in balbezit. Shoshan onderschept slim de pass. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Csertői bereikt de bal nog maar net als eerste. Csertői passt de bal in één keer door. Ardon rent richting de bal. Ardon geeft de bal voor. Shoshan krijgt zijn hoofd ertegen. Dupré bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 68%, Baloomao FC 32%.
Borussia Caennais - Baloomao FC 0:2