Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:23
  • Competitiewedstrijd: coucoupe
  • Stadion: Luka Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6585
Olympique Tartrai FC DOM EN FORCE
433_ch_mid Tactiek dur3
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten average
solid Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre onderschept slim de pass. Lechantre speelt de bal door. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip speelt de bal door. Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. Brisson bokst de bal weg. Bungert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bungert schiet op doel. Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Massip passt de bal met de wreef. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni heeft problemen om de bal te vangen. Ranzoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral verovert de bal door een tackle van achteren. Sobral geeft een lange en hoge pass. Ranzoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - FC DOM EN FORCE 1:0

17e minuut.
Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre passt de bal met de wreef. Ranzoni is nu in balbezit. Massip rent richting de bal. Massip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tomasich speelt de bal door. Daar is Lechantre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruyère begaat een overtreding. Bruyère krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre kan de bal niet met de borst controleren. Lebel rent richting de bal. Bungert onderschept slim de pass. Bungert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Sakho de bal onder controle te krijgen. Lechantre kopt de bal weg. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Massip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral speelt de bal door. Bungert is nu in balbezit. Bungert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - FC DOM EN FORCE 2:0

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Massip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bungert de bal. Bungert schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lebel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - FC DOM EN FORCE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Tartrai 22%, FC DOM EN FORCE 78%.
Olympique Tartrai - FC DOM EN FORCE 3:0

47e minuut.
Massip met een sublieme pass. Sobral rent richting de bal. Sobral passt de bal in één keer door. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. Paal!

48e minuut.
Boileau geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobral met een snelle inworp. Massip geeft de bal voor. Ranzoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Brisson bokst de bal weg.

52e minuut.
Sakho rent richting de bal. Sakho passt de bal met de wreef. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap. Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Tomasich probeert de bal aan de voet te houden. Firoud is nu in balbezit. Joseph rent richting de bal. Joseph schiet op doel. Besson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - FC DOM EN FORCE 3:1

56e minuut.
Ranzoni rent richting de bal. Bruyère bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Lechantre probeert naar een medespeler te passen. Bungert rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Blain speelt de bal door. Vercruysse rent richting de bal. Vercruysse geeft een lange en hoge pass. Bungert rent richting de bal. Bungert draait met de bal, schiet en ... Brisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hitzel is nu in balbezit. Hitzel passt de bal in één keer door. Boileau probeert de bal aan de voet te houden. Bungert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bungert geeft een lange en hoge pass. Brisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bruyère geeft een lange en hoge pass. Grillon rent richting de bal. Firoud begaat een overtreding. Firoud krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sobral passt de bal met de wreef. Lechantre heeft problemen om de bal te vangen. Bungert bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bungert de bal. Bungert draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Jeannot rent richting de bal. Massip verovert de bal door een tackle van achteren. Massip geeft een hoge lob. Bungert rent richting de bal. Bungert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Massip passt de bal zonder na te denken. Daar is Sobral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobral geeft een lange en hoge pass. Bungert rent richting de bal. Bungert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sobral passt de bal zonder na te denken. Vercruysse heeft problemen om de bal te vangen. Vercruysse geeft een lange en hoge pass. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sobral is nu in balbezit. Sobral passt de bal met de wreef. Bungert is nu in balbezit. Bungert draait met de bal, schiet en ... Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sobral rent richting de bal. Sobral passt de bal zonder na te denken. Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre geeft de bal voor. Bungert maakt een snoekduik en kopt de bal. Brisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lechantre passt de bal in één keer door. Ranzoni met een sublieme pass. Bungert rent richting de bal. Bungert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - FC DOM EN FORCE 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Tartrai 15%, FC DOM EN FORCE 85%.
Olympique Tartrai - FC DOM EN FORCE 4:1