Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:23
  • Competitiewedstrijd: coucoupe
  • Stadion: les vinces Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6944
les vinces Red and Black Lions
rosebud 2 Tactiek def 1
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 55.4
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Berthe passt de bal zonder na te denken. Honer rent richting de bal. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ... Rouge controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Berthe probeert naar een medespeler te passen. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Honer passt de bal zonder na te denken. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ... Burkhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Oporski rent richting de bal. Bresson verovert de bal door een tackle van achteren. Berthe verovert de bal door een tackle van achteren. Berthe geeft een lange en hoge pass. Lanna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rouge kopt de bal weg. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams is nu in balbezit. Honer onderschept slim de pass. Honer draait met de bal, schiet en ... Burkhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lanna is nu in balbezit. Lanna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Red and Black Lions 0:1

20e minuut.
Asnago geeft de bal voor. Inworp. Bresson met de inworp. Dubos is nu in balbezit. Dubos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Genin passt de bal in één keer door. Glovacki rent richting de bal. Glovacki passt de bal in één keer door. Paasch rent richting de bal. Paasch haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Idígoras probeert naar een medespeler te passen. Oporski geeft de bal voor. Drešer geeft de bal voor. Honer controleert de bal met de borst. Honer haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lanna rent richting de bal. Lanna haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Drešer met een sublieme pass. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Honer geeft een hoge lob. Lanna rent richting de bal. Lanna haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt bokst de bal weg.

25e minuut.
Mézy kan de bal niet met de borst controleren. Drešer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mézy krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Adams probeert naar een medespeler te passen. Oporski is nu in balbezit. Oporski geeft een hoge lob. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Idígoras kopt de bal weg. Berthe heeft problemen om de bal te vangen. Berthe probeert naar een medespeler te passen. Honer is nu in balbezit. Honer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Burkhardt trapt de bal weg van het doel. Hamon kopt de bal weg. Daar is Idígoras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Honer is nu in balbezit. Lanna is nu in balbezit. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna rent richting de bal. Lanna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Burkhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Asnago speelt de bal door. Daar is Drešer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drešer probeert naar een medespeler te passen. Paasch rent richting de bal. Paasch haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 66%, Red and Black Lions 34%.
les vinces - Red and Black Lions 0:1

47e minuut.
Honer passt de bal met de wreef. Berthe rent richting de bal. Berthe geeft de bal voor. Lanna is nu in balbezit. Lanna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Red and Black Lions 0:2

48e minuut.
Oporski is nu in balbezit. Oporski geeft de bal voor. Klungelig pakt Drešer de bal. Lanna rent richting de bal. Lanna draait met de bal, schiet en ... Burkhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Glovacki is nu in balbezit. Paasch verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paasch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lanna maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Red and Black Lions 0:3

64e minuut.
Paasch is nu in balbezit. Mahieu verovert de bal door een tackle van achteren. Mahieu geeft een lange en hoge pass. Hamon rent richting de bal. Hamon schiet op doel. Balašević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Dubos is nu in balbezit. Berthe verovert de bal door een tackle van achteren. Berthe passt de bal met de wreef. Honer rent richting de bal. Honer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bresson passt de bal in één keer door. Asnago is nu in balbezit. Asnago geeft een lange en hoge pass. Lanna rent richting de bal. Lanna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Paasch is nu in balbezit. Lanna rent richting de bal. Paasch rent richting de bal. Paasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Red and Black Lions 0:4

71e minuut.
Dubos geeft de bal voor. Bresson kopt de bal weg. Mézy rent richting de bal. Hamon is nu in balbezit. Hamon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Glovacki geeft een hoge lob. Mézy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drešer neemt vlug de vrije trap. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 68%, Red and Black Lions 32%.
les vinces - Red and Black Lions 0:4