Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:23
  • Competitiewedstrijd: coucoupe
  • Stadion: Luka Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5530
Olympique Tartrai Borussia Caennais
433_ch_mid Tactiek 4222
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
53.5 gemiddelde waardering 64
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ryzhkin onderschept slim de pass. Vercruysse probeert naar een medespeler te passen. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Besson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Borussia Caennais 0:1

6e minuut.
Melchior onderschept slim de pass. Melchior geeft de bal voor. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski schiet op doel. Besson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Borussia Caennais 0:2

18e minuut.
Sławoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Sławoszewski probeert naar een medespeler te passen. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. Besson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Borussia Caennais 0:3

20e minuut.
Helbet speelt de bal door. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński geeft een hoge lob. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Besson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Melchior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni is nu in balbezit. Ranzoni draait met de bal, schiet en ... Dupré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Borussia Caennais 1:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helbet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin maakt een snoekduik en kopt de bal. Besson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Borussia Caennais 1:4

30e minuut.
Massip passt de bal zonder na te denken. Vercruysse met een sublieme pass. Helbet rent richting de bal. Helbet geeft een hoge lob. Sławoszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bobiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lechantre is nu in balbezit. Lechantre passt de bal met de wreef. Markic geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin springt en kopt de bal. Besson bokst de bal weg.

42e minuut.
Alcalá passt de bal in één keer door. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Markic geeft een hoge lob. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel. Besson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral geeft de bal voor. Ranzoni kopt de bal weg. Sot is nu in balbezit. Sot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Tartrai 60%, Borussia Caennais 40%.
Olympique Tartrai - Borussia Caennais 1:4

47e minuut.
Vercruysse passt de bal in één keer door. Massip is nu in balbezit. Helbet onderschept slim de pass. Helbet geeft een hoge lob. Ryzhkin maakt een snoekduik en kopt de bal. Besson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Vadim neemt vlug de vrije trap. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński geeft een hoge lob. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen. Besson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Tartrai - Borussia Caennais 1:5

70e minuut.
Alcalá geeft een hoge lob. Bernard met een sublieme pass. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobiński rent richting de bal. Bobiński passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Besson bokst de bal weg.

83e minuut.
Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasich. Sławoszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bastaens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bobiński de bal. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Ryzhkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bobiński met een snelle inworp. Markic probeert naar een medespeler te passen. Bobiński heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński geeft een hoge lob. Ryzhkin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Varbanov geeft een hoge lob. Sobral rent richting de bal. Sobral met een sublieme pass. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Tartrai 59%, Borussia Caennais 41%.
Olympique Tartrai - Borussia Caennais 1:5