Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DOM EN FORCE les vinces
dur3 Tactiek rosebud 2
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
32.9 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Genin geeft de bal voor. Sakho kopt de bal weg. Bruyère rent richting de bal. Hamon onderschept slim de pass. Hamon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nedélec rent richting de bal. Nedélec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:1

7e minuut.
Bresson rent richting de bal. Bresson passt de bal met de wreef. Lebel heeft problemen om de bal te vangen. Nedélec onderschept slim de pass. Nedélec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sakho rent richting de bal. Dubos verovert de bal door een tackle van achteren. Dubos passt de bal met de wreef. Hamon rent richting de bal. Hamon draait met de bal, schiet en ... Brisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bresson speelt de bal door. Klungelig pakt Hamon de bal. Hamon passt de bal zonder na te denken. Mézy rent richting de bal. Mézy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Genin geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nedélec stond buitenspel. Boileau neemt vlug de vrije trap. Firoud rent richting de bal. Firoud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jeannot rent richting de bal. Ragot is nu in balbezit. Mézy begaat een overtreding. Mézy krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nedélec passt de bal in één keer door. Daar is Mézy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamon rent richting de bal. Hamon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:2

31e minuut.
Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamon rent richting de bal. Hamon speelt de bal door. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:3

32e minuut.
Mézy verovert de bal door een tackle van achteren. Hamon is nu in balbezit. Hamon passt de bal in één keer door. Daar is Nedélec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedélec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mahieu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ragot. Mahieu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahieu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hamon kopt de bal weg. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hitzel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bresson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubos geeft een lange en hoge pass. Hamon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:4

34e minuut.
Ragot rent richting de bal. Ragot speelt de bal door. Boileau rent richting de bal. Nedélec onderschept slim de pass. Nedélec haalt uit met een fantastische trap. Brisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Adams rent richting de bal. Adams geeft de bal voor. Nedélec rent richting de bal. Nedélec draait met de bal, schiet en ... Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:5

40e minuut.
Hamon is nu in balbezit. Nedélec rent richting de bal. Nedélec passt de bal met de wreef. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ... Brisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 61%, les vinces 39%.
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:5

47e minuut.
Rouge geeft een hoge lob. Bruyère heeft problemen om de bal te vangen. Hamon is nu in balbezit. Hamon draait met de bal, schiet en ... Brisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:6

47e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brisson niet meer kan verder spelen. Baudichaud komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dubos passt de bal zonder na te denken. Daar is Hamon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy schiet op doel. Baudichaud probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:7

52e minuut.
Hitzel heeft problemen om de bal te vangen. Hamon is nu in balbezit. Nedélec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedélec draait met de bal, schiet en ... Baudichaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:8

56e minuut.
Genin rent richting de bal. Genin geeft de bal voor. Nedélec kopt de bal weg. Hamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:9

56e minuut.
Joseph is nu in balbezit. Joseph passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jeannot de bal. Hamon verovert de bal door een tackle van achteren. Hamon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:10

59e minuut.
Boileau rent richting de bal. Bresson verovert de bal door een tackle van achteren. Bresson passt de bal met de wreef. Nedélec rent richting de bal. Nedélec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresson geeft de bal voor. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec schiet op doel. Baudichaud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:11

63e minuut.
Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy geeft de bal voor. Nedélec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedélec schiet op doel. Hamon probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 0:12

64e minuut.
Bresson met een sublieme pass. Mézy rent richting de bal. Mézy geeft een lange en hoge pass. Nedélec rent richting de bal. Nedélec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Joseph rent richting de bal. Joseph probeert naar een medespeler te passen. Firoud is nu in balbezit. Firoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 1:12

72e minuut.
Bruyère geeft een hoge lob. Sakho rent richting de bal. Dubos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubos krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Joseph kopt de bal weg. Adams geeft een lange en hoge pass. Bruyère probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mézy rent richting de bal. Mézy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Leprêtre trapt de bal weg. Dubos kopt de bal weg. Daar is Jeannot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézy is nu in balbezit. Mézy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Baudichaud trapt de bal weg van het doel. Dubos kopt de bal weg. Hamon is nu in balbezit. Hamon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Dubos is nu in balbezit. Dubos geeft een hoge lob. Daar is Bruyère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - les vinces 1:13

84e minuut.
Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams speelt de bal door. Hamon is nu in balbezit. Hamon draait met de bal, schiet en ... Baudichaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 70%, les vinces 30%.
FC DOM EN FORCE - les vinces 1:13