Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:24
  • Competitiewedstrijd: coucoupe
  • Stadion: les vinces Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5913
les vinces Baloomao FC
rosebud 2 Tactiek Contre 2ATT
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 58.3
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Grande onderschept slim de pass. Grande geeft de bal voor. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Baloomao FC 0:1

15e minuut.
Shoshan kopt de bal weg. Rouge rent richting de bal. Ardon verovert de bal door een tackle van achteren. Ardon schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dubos. Ardon raakt geblesseerd tijdens het duel. Rouge met een snel genomen vrije trap. Ardon maakt een snoekduik en kopt de bal. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Baloomao FC 0:2

21e minuut.
Tosi onderschept slim de pass. Tosi speelt de bal door. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Baloomao FC 0:3

21e minuut.
Genin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoareau komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Mézy is nu in balbezit. Nedélec bereikt de bal nog maar net als eerste. Leboucher begaat een overtreding. Leboucher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 60%, Baloomao FC 40%.
les vinces - Baloomao FC 0:3

47e minuut.
Glovacki passt de bal zonder na te denken. Dubos rent richting de bal. Mathis begaat een overtreding. Mathis krijgt een gele kaart. Dubos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahieu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mézy is nu in balbezit. Mézy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Tosi probeert naar een medespeler te passen. Rouge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rouge. Rouge krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Shoshan stond buitenspel. Lhermine komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lhermine onderschept slim de pass. Lhermine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Baloomao FC 0:4

55e minuut.
Rouge is nu in balbezit. Shoshan is nu in balbezit. Hoareau maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hoareau naar de kleedkamers voor een vroege douche. Shoshan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brusseaux komt het veld opgelopen. Rouge komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mézy is nu in balbezit. Tosi onderschept slim de pass. Tosi speelt de bal door. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rouge zal de hoekschop nemen. Ardon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Baloomao FC 0:5

61e minuut.
Inworp. Machowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Leboucher verovert de bal door een tackle van achteren. Leboucher geeft een lange en hoge pass. Shoshan kopt de bal weg. Ardon heeft problemen om de bal te vangen. Ardon haalt uit met een fantastische trap. Burkhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine geeft de bal voor. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Baloomao FC 0:6

76e minuut.
Bresson is nu in balbezit. Tosi onderschept slim de pass. Tosi geeft een lange en hoge pass. Shoshan is nu in balbezit. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Rouge verovert de bal door een tackle van achteren. Rouge geeft een lange en hoge pass. Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Baloomao FC 0:7

85e minuut.
Rouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouge speelt de bal door. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Baloomao FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 67%, Baloomao FC 33%.
les vinces - Baloomao FC 0:8