Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais FC DOM EN FORCE
Lords Tactiek dur3
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 31
uitstekend Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Ayache passt de bal met de wreef. Joos rent richting de bal. Joos met een sublieme pass. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Alcalá met een sublieme pass. Vadim met een sublieme pass. Joos rent richting de bal. Joos geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin maakt een snoekduik en kopt de bal. Baudichaud bokst de bal weg.

16e minuut.
Vandooren speelt de bal door. Brisset geeft een hoge lob. Bruyère heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Joos is nu in balbezit. Joos geeft de bal voor. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Baudichaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 1:0

21e minuut.
Boileau geeft een hoge lob. Joos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joos geeft de bal voor. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 2:0

26e minuut.
Alcalá kopt de bal weg. Scorpo is nu in balbezit. Scorpo geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lebel kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Joos zal de hoekschop nemen. Ryzhkin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 3:0

38e minuut.
Jeannot rent richting de bal. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Lebel zijn tegenspeler op de grond. Lebel krijgt een gele kaart. Ryzhkin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayache met een snel genomen vrije trap. Ryzhkin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 4:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Joos de bal onder controle te krijgen. Scorpo geeft een hoge lob. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. Baudichaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 44%, FC DOM EN FORCE 56%.
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 5:0

47e minuut.
Ryzhkin onderschept slim de pass. Vandooren is nu in balbezit. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Baudichaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 6:0

52e minuut.
Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bruyère de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 7:0

53e minuut.
Sakho speelt de bal door. Boileau is nu in balbezit. Boileau passt de bal in één keer door. Ryzhkin controleert de bal met de borst. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Baudichaud bokst de bal weg.

56e minuut.
Leprêtre geeft een lange en hoge pass. Scorpo probeert de bal aan de voet te houden. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. Baudichaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Vadim geeft de bal voor. Ryzhkin kopt de bal weg. Sakho rent richting de bal. Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Joos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Joos is nu in balbezit. Joos geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. Baudichaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 8:0

69e minuut.
Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin passt de bal zonder na te denken. Vadim met een sublieme pass. Joos is nu in balbezit. Joos geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. Baudichaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 9:0

72e minuut.
Scorpo is nu in balbezit. Scorpo geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Baudichaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Joos probeert naar een medespeler te passen. Scorpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpo passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Baudichaud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Baudichaud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 10:0

79e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Vandooren geeft een hoge lob. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Baudichaud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 11:0

86e minuut.
Daar is Bruyère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin geeft een lange en hoge pass. Joos rent richting de bal. Joos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bruyère bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruyère passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. Baudichaud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 30%, FC DOM EN FORCE 70%.
Borussia Caennais - FC DOM EN FORCE 12:0