Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions Olympique Tartrai
def 1 Tactiek 433_ch_mid
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
52.8 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Paasch passt de bal in één keer door. Oporski rent richting de bal. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot geeft de bal voor. Ranzoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruminski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral passt de bal zonder na te denken. Sot is nu in balbezit. Sot schiet op doel. Ruminski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Olympique Tartrai 0:1

10e minuut.
Oporski speelt de bal door. Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral passt de bal zonder na te denken. Sot is nu in balbezit. Sot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif onderschept slim de pass. Sot is nu in balbezit. Sot schiet op doel. Ruminski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Olympique Tartrai 0:2

28e minuut.
Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre passt de bal zonder na te denken. Sot rent richting de bal. Sot haalt uit met een fantastische trap. Ruminski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Olympique Tartrai 0:3

36e minuut.
Bernard maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lechantre kopt de bal weg. Sot is nu in balbezit. Sot haalt uit met een fantastische trap. Ruminski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Olympique Tartrai 0:4

43e minuut.
Melchior rent richting de bal. Melchior geeft de bal voor. Pacheco kopt de bal weg. Honer geeft een lange en hoge pass. Paasch kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ranzoni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Balašević komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 49%, Olympique Tartrai 51%.
Red and Black Lions - Olympique Tartrai 0:4

47e minuut.
Berthe probeert naar een medespeler te passen. Drešer geeft een lange en hoge pass. Blain is nu in balbezit. Honer verovert de bal door een tackle van achteren. Honer draait met de bal, schiet en ... Besson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ranzoni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lanna maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paasch is nu in balbezit. Paasch schiet op doel. Besson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Olympique Tartrai 1:4

74e minuut.
Klungelig pakt Paasch de bal. Tomasich rent richting de bal. Paasch onderschept slim de pass. Paasch haalt uit met een fantastische trap. Besson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - Olympique Tartrai 2:4

79e minuut.
Honer passt de bal met de wreef. Paasch is nu in balbezit. Blain begaat een overtreding. Blain krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Honer de bal. Honer geeft een lange en hoge pass. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasch verovert de bal door een tackle van achteren. Paasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 36%, Olympique Tartrai 64%.
Red and Black Lions - Olympique Tartrai 2:4