Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS AmeServ 2019 Fc.Poiana
younginess Tactiek 52w2 cup
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.2 gemiddelde waardering 63.3
poor Schieten outstanding
average Passen formidable
poor Verdedigen good


2e minuut.
Cheuk Fung geeft een lange en hoge pass. Jee-Son krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Andrieş de bal. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe schiet op doel. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gałka is nu in balbezit. Gałka geeft een hoge lob. Cheuk Fung met een sublieme pass. Żulewski heeft problemen om de bal te vangen. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Velescu bokst de bal weg. Daar is Jee-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neil rent richting de bal. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:1

4e minuut.
Luca heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Velescu bokst de bal weg.

8e minuut.
Gałka geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal zonder na te denken. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Velescu bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Jee-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velescu met een sublieme pass. Torres kopt de bal weg. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. Velescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:2

13e minuut.
Cheuk Fung met een sublieme pass. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Jee-Son de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Velescu geeft de bal voor. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft een hoge lob. Güneştepe maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Tosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Antonie rent richting de bal. Cheuk Fung speelt de bal door. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Velescu probeert naar een medespeler te passen. Gioga is nu in balbezit. Gioga passt de bal in één keer door. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Jee-Son springt en kopt de bal. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Güneştepe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:3

23e minuut.
Euell probeert naar een medespeler te passen. Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal zonder na te denken. Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żulewski zal de hoekschop nemen. Güneştepe maakt een snoekduik en kopt de bal. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Bucătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Fung met een sublieme pass. Żulewski probeert naar een medespeler te passen. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Velescu bokst de bal weg.

26e minuut.
Gioga kopt de bal weg. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Fung geeft een hoge lob. Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal in één keer door. Cheuk Fung geeft een hoge lob. Andrieş kopt de bal weg. Torres speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:4

31e minuut.
Cheuk Fung met een sublieme pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Neil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żulewski neemt de hoekschop. Güneştepe maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cheuk Fung kopt de bal weg. Jee-Son is nu in balbezit. Andrieş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jee-Son raakt geblesseerd tijdens het duel. Jee-Son neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Güneştepe is nu in balbezit. Gałka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gałka krijgt een gele kaart. Güneştepe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jee-Son neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:5

32e minuut.
Luca passt de bal zonder na te denken. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Velescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:6

35e minuut.
Andrieş heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son passt de bal met de wreef. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:7

38e minuut.
Cheuk Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Fung passt de bal zonder na te denken. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:8

39e minuut.
Jee-Son geeft de bal voor. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:9

41e minuut.
Johnson passt de bal zonder na te denken. Gałka heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe met een sublieme pass. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klausz is nu in balbezit. Klausz passt de bal in één keer door. Daar is Żulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żulewski geeft de bal voor. Güneştepe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 90%, Fc.Poiana 10%.
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:9

46e minuut.
Johnson met de inworp. Cheuk Fung probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:10

48e minuut.
Euell is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft de bal voor. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:11

51e minuut.
Donaubauer rent richting de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Jee-Son kopt de bal weg. Żulewski kan de bal niet met de borst controleren. Żulewski geeft een hoge lob. Velescu bokst de bal weg.

56e minuut.
Donaubauer geeft de bal voor. Gioga speelt de bal door. Żulewski rent richting de bal. Żulewski heeft problemen om de bal te vangen. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Donaubauer met een sublieme pass. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Jee-Son krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:12

59e minuut.
Gioga rent richting de bal. Cheuk Fung geeft de bal voor. Güneştepe kopt de bal weg. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Velescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:13

63e minuut.
Donaubauer rent richting de bal. Donaubauer geeft een lange en hoge pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:14

65e minuut.
Andreescu geeft een lange en hoge pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński rent richting de bal. Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe schiet op doel. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Güneştepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Torres geeft de bal voor. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son passt de bal in één keer door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Cheuk Fung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tosiński de bal. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:15

76e minuut.
Neil met een sublieme pass. Torres probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żulewski de bal. Żulewski geeft de bal voor. Güneştepe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gioga met de inworp. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung speelt de bal door. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Velescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:16

86e minuut.
Cheuk Fung speelt de bal door. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski heeft problemen om de bal te vangen. Żulewski geeft een hoge lob. Güneştepe springt en kopt de bal. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Jee-Son met een sublieme pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Velescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 84%, Fc.Poiana 16%.
CS AmeServ 2019 - Fc.Poiana 0:17