Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsalona Jupanii Brasovului
2024 Tactiek ddd
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
27 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 45.3
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Maier is nu in balbezit. Maier geeft een hoge lob. Lungu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bresciano onderschept slim de pass. Bresciano geeft de bal voor. Selymes kopt de bal weg. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 1:0

7e minuut.
Pulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu geeft een hoge lob. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski schiet op doel. Crăcilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 2:0

10e minuut.
Borrero kopt de bal weg. Yglesias rent richting de bal. Yglesias geeft een lange en hoge pass. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pulpescu kopt de bal weg. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Selymes maakt een snoekduik en kopt de bal. Crăcilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 3:0

16e minuut.
Bresciano probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski schiet op doel. Crăcilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 4:0

24e minuut.
Bresciano passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 5:0

28e minuut.
Yglesias kopt de bal weg. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel. Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hordecki stond buitenspel. Midas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 5:1

35e minuut.
Maier verovert de bal door een tackle van achteren. Maier probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 6:1

42e minuut.
Lungu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marenholcas rent richting de bal. Marenholcas probeert naar een medespeler te passen. Lungu rent richting de bal. Lungu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz speelt de bal door. Bresciano rent richting de bal. Bresciano geeft de bal voor. Hordecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 47%, Jupanii Brasovului 53%.
Borsalona - Jupanii Brasovului 6:1

47e minuut.
Laurila met een sublieme pass. Maier probeert naar een medespeler te passen. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ... Crăcilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 7:1

51e minuut.
Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cáceda raakt geblesseerd tijdens het duel. Trąbaczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cáceda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hordecki kopt de bal weg. Crăcilă met een sublieme pass. Maier heeft problemen om de bal te vangen. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 8:1

54e minuut.
Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Borrero controleert de bal met de borst. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 9:1

56e minuut.
Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca passt de bal zonder na te denken. Bresciano rent richting de bal. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 10:1

66e minuut.
Marenholcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila is nu in balbezit. Laurila geeft de bal voor. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 11:1

68e minuut.
Lungu geeft de bal voor. Holca rent richting de bal. Holca geeft de bal voor. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel. Crăcilă bokst de bal weg.

72e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Selymes is nu in balbezit. Borrero verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă bokst de bal weg.

73e minuut.
Holca kan de bal niet met de borst controleren. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bărăscu trapt de bal weg van het doel. Borrero kan de bal niet met de borst controleren. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 12:1

79e minuut.
Trąbaczewski speelt de bal door. Cáceda is nu in balbezit. Yglesias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yglesias krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Laurila heeft problemen om de bal te vangen. Potiguara met een sublieme pass. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Crăcilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Jupanii Brasovului 13:1

89e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenholcas onderschept slim de pass. Marenholcas geeft de bal voor. Cáceda rent richting de bal. Cáceda draait met de bal, schiet en ... Bărăscu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 43%, Jupanii Brasovului 57%.
Borsalona - Jupanii Brasovului 13:1