Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellTigers CS AmeServ 2019
NewTicTac Tactiek younginess
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 29.1
very good Schieten weak
very good Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Filozof de bal. Bucătaru is nu in balbezit. Sas geeft een hoge lob. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sas speelt de bal door. Mihu rent richting de bal. Mihu passt de bal in één keer door. Yeffal rent richting de bal. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jašić geeft een hoge lob. Andreescu geeft de bal voor. Parraguéz kopt de bal weg. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal draait met de bal, schiet en ... Velescu bokst de bal weg. Chiran is nu in balbezit. Chiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - CS AmeServ 2019 1:0

14e minuut.
Tosiński probeert de bal aan de voet te houden. Jašić kopt de bal weg. Tosiński is nu in balbezit. Chiran onderschept slim de pass. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - CS AmeServ 2019 2:0

16e minuut.
Parraguéz onderschept slim de pass. Euell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parraguéz raakt geblesseerd tijdens het duel. Parraguéz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiran kopt de bal weg. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - CS AmeServ 2019 3:0

23e minuut.
Inworp. Jašić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu geeft de bal voor. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran schiet op doel. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Neil de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - CS AmeServ 2019 4:0

25e minuut.
Mihu probeert naar een medespeler te passen. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal passt de bal in één keer door. Jašić heeft problemen om de bal te vangen. Jašić passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Mihu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jašić de bal. Jašić geeft een lange en hoge pass. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Andrieş heeft problemen om de bal te vangen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran passt de bal met de wreef. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chiran is nu in balbezit. Yeffal rent richting de bal. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel. Velescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - CS AmeServ 2019 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 25%, CS AmeServ 2019 75%.
HellTigers - CS AmeServ 2019 5:0

47e minuut.
Johnson rent richting de bal. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu geeft een hoge lob. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel. Velescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Chiran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jašić is nu in balbezit. Jašić geeft een lange en hoge pass. Chiran springt en kopt de bal. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - CS AmeServ 2019 6:0

56e minuut.
Sas geeft een lange en hoge pass. Andrieş kopt de bal weg. Jašić is nu in balbezit. Jašić geeft een lange en hoge pass. Chiran krijgt zijn hoofd ertegen. Velescu bokst de bal weg.

59e minuut.
Filozof geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson met de inworp. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sas probeert naar een medespeler te passen. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiran de bal. Chiran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velescu met een harde bal richting middenveld. Jašić is nu in balbezit. Jašić geeft een hoge lob. Chiran springt en kopt de bal. Velescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Jašić is nu in balbezit. Jašić passt de bal in één keer door. Daar is Mihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu passt de bal met de wreef. Sas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jašić passt de bal met de wreef. Mihu rent richting de bal. Mihu passt de bal zonder na te denken. Chiran is nu in balbezit. Chiran haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Andreescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - CS AmeServ 2019 7:0

71e minuut.
Jašić neemt de hoekschop. Chiran heeft problemen om de bal te vangen. Yeffal is nu in balbezit. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Filozof geeft een hoge lob. Daar is Euell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sas probeert naar een medespeler te passen. Chiran heeft problemen om de bal te vangen. Chiran draait met de bal, schiet en ... Velescu bokst de bal weg. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mihu speelt de bal door. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran passt de bal met de wreef. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - CS AmeServ 2019 8:0

77e minuut.
Jašić geeft de bal voor. Velescu probeert naar een medespeler te passen. Sas kopt de bal weg. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ... Velescu bokst de bal weg.

79e minuut.
Jašić is nu in balbezit. Jašić passt de bal zonder na te denken. Sas probeert naar een medespeler te passen. Mihu is nu in balbezit. Mihu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sas met de inworp. Daar is Mihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu geeft een lange en hoge pass. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Parraguéz heeft problemen om de bal te vangen. Mihu is nu in balbezit. Mihu speelt de bal door. Yeffal rent richting de bal. Yeffal draait met de bal, schiet en ... Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 20%, CS AmeServ 2019 80%.
HellTigers - CS AmeServ 2019 8:0