Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promo Borsalona
titi caca Tactiek 4-3-3
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
30.9 gemiddelde waardering 59.1
slecht Schieten formidabel
matig Passen formidabel
matig Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Dângelo geeft een lange en hoge pass. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Valaire rent richting de bal. Garriga onderschept slim de pass. Momot is nu in balbezit. Garriga onderschept slim de pass. Garriga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:1

5e minuut.
Holca met de inworp. Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo geeft de bal voor. Mirkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:2

7e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz speelt de bal door. Subev is nu in balbezit. Garriga verovert de bal door een tackle van achteren. Garriga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü speelt de bal door. Holca probeert naar een medespeler te passen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Holca speelt de bal door. Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo passt de bal met de wreef. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Vojtek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:3

27e minuut.
Hordecki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Austin de bal onder controle te krijgen. Mirkowski is nu in balbezit. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:4

30e minuut.
Alköprü kopt de bal weg. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca probeert naar een medespeler te passen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca met een sublieme pass. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:5

45e minuut.
Giamalis rent richting de bal. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Dângelo rent richting de bal. Dângelo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 63%, Borsalona 37%.
Promo - Borsalona 0:5

46e minuut.
Dângelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo geeft een hoge lob. Mirkowski kopt de bal weg. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ciskowski geeft een hoge lob. Vojtek probeert naar een medespeler te passen. Dângelo speelt de bal door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:6

54e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Garriga is nu in balbezit. Garriga passt de bal met de wreef. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Holca passt de bal zonder na te denken. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz geeft een lange en hoge pass. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:7

64e minuut.
Daar is Bonaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanucci. Vanucci krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki rent richting de bal. Austin begaat een overtreding. Austin krijgt een gele kaart. Hordecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Holca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garriga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kurzepa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzepa geeft de bal voor. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Vojtek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:8

71e minuut.
Holca geeft een hoge lob. Giamalis rent richting de bal. Dângelo rent richting de bal. Dângelo geeft een lange en hoge pass. Mirkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:9

73e minuut.
Mirkowski is nu in balbezit. Momot rent richting de bal. Dângelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo geeft de bal voor. Hordecki springt en kopt de bal. Vojtek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Holca rent richting de bal. Holca geeft een hoge lob. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Vojtek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Borsalona 0:10

76e minuut.
Árki passt de bal zonder na te denken. Ciskowski is nu in balbezit. Ciskowski geeft de bal voor. Garriga is nu in balbezit. Garriga haalt uit met een fantastische trap. Vojtek bokst de bal weg.

80e minuut.
Subev verovert de bal door een tackle van achteren. Subev probeert naar een medespeler te passen. Holca geeft een hoge lob. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Vojtek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hordecki de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 72%, Borsalona 28%.
Promo - Borsalona 0:10