Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsalona CS AmeServ 2019
4-3-3 Tactiek younginess
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 28.4
formidable Schieten weak
formidable Passen average
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Tobras onderschept slim de pass. Tobras speelt de bal door. Klungelig pakt Mirkowski de bal. Mirkowski schiet op doel. Velescu bokst de bal weg.

3e minuut.
Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dângelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dângelo geeft de bal voor. Tobras kopt de bal weg. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 1:0

10e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal in één keer door. Bresciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciano geeft een lange en hoge pass. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dângelo is nu in balbezit. Mirkowski rent richting de bal. Bresciano geeft een hoge lob. Tobras is nu in balbezit. Tobras haalt uit met een fantastische trap. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Andreescu geeft de bal voor. Dângelo met een sublieme pass. Bresciano rent richting de bal. Bresciano geeft een lange en hoge pass. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 2:0

16e minuut.
Garriga onderschept slim de pass. Garriga met een sublieme pass. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras schiet op doel. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 3:0

19e minuut.
Dângelo passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Tobras de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ... Velescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dângelo rent richting de bal. Dângelo passt de bal in één keer door. Tobras is nu in balbezit. Tobras draait met de bal, schiet en ... Velescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 4:0

26e minuut.
Garriga kopt de bal weg. Tosiński probeert de bal aan de voet te houden. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 5:0

35e minuut.
Tobras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrieş. Tobras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dângelo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tobras maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Andrieş geeft een lange en hoge pass. Ciskowski kopt de bal weg. Tobras is nu in balbezit. Tobras geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 6:0

42e minuut.
Bresciano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Daar is Garriga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garriga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Euell passt de bal zonder na te denken. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Dângelo speelt de bal door. Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garriga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Johnson kopt de bal weg. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras passt de bal met de wreef. Daar is Mirkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 22%, CS AmeServ 2019 78%.
Borsalona - CS AmeServ 2019 7:0

48e minuut.
Bresciano is nu in balbezit. Bresciano speelt de bal door. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bresciano rent richting de bal. Bresciano geeft een hoge lob. Mirkowski kopt de bal weg. Daar is Tobras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobras draait met de bal, schiet en ... Velescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 8:0

53e minuut.
Andrieş rent richting de bal. Tobras onderschept slim de pass. Tobras passt de bal in één keer door. Daar is Mirkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Johnson de bal. Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garriga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tobras zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 9:0

56e minuut.
Gałka controleert de bal met de borst. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski geeft een hoge lob. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Tobras springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dângelo rent richting de bal. Dângelo passt de bal zonder na te denken. Tobras rent richting de bal. Tobras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 10:0

65e minuut.
Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Velescu met een harde bal richting middenveld. Bresciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciano probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Andreescu kopt de bal weg. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garriga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras passt de bal zonder na te denken. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski schiet op doel. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 11:0

70e minuut.
Bresciano rent richting de bal. Bresciano passt de bal met de wreef. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 12:0

71e minuut.
Klungelig pakt Luca de bal. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski onderschept slim de pass. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dângelo heeft problemen om de bal te vangen. Dângelo speelt de bal door. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras draait met de bal, schiet en ... Velescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 13:0

81e minuut.
Johnson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Euell geeft een hoge lob. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. Kantor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 13:1

84e minuut.
Dângelo is nu in balbezit. Dângelo geeft een lange en hoge pass. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - CS AmeServ 2019 14:1

85e minuut.
Klungelig pakt Cobin de bal. Cobin geeft de bal voor. Klungelig pakt Andrieş de bal. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras schiet op doel. Velescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Andreescu onderschept slim de pass. Andreescu geeft een lange en hoge pass. Yglesias kopt de bal weg. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski rent richting de bal. Tobras is nu in balbezit. Tobras haalt uit met een fantastische trap. Andrieş probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 17%, CS AmeServ 2019 83%.
Borsalona - CS AmeServ 2019 14:1