Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Poiana HellTigers
5. 3313 Tactiek NewTicTac
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
66.9 gemiddelde waardering 54.4
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żulewski speelt de bal door. Torres geeft een hoge lob. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. Nărăvaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 1:0

7e minuut.
Čaňo passt de bal in één keer door. Jee-Son is nu in balbezit. Plop rent richting de bal. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Nărăvaş speelt de bal door. Żulewski probeert de bal met de borst te controleren. Żulewski passt de bal in één keer door. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Plop rent richting de bal. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son passt de bal met de wreef. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Nărăvaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Fermić kopt de bal weg. Żulewski met een sublieme pass. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Nărăvaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 2:0

28e minuut.
Żulewski passt de bal in één keer door. Daar is Čaňo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čaňo passt de bal in één keer door. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mureşeanu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żulewski zal de hoekschop nemen. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. Nărăvaş bokst de bal weg.

30e minuut.
Inworp. Żulewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres geeft een lange en hoge pass. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. Nărăvaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 3:0

34e minuut.
Antonie geeft de bal voor. Čaňo kopt de bal weg. Klungelig pakt Qarayev de bal. Hilmarsson onderschept slim de pass. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Manzone verovert de bal door een tackle van achteren. Manzone geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nărăvaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Filozof onderschept slim de pass. Čaňo rent richting de bal. Čaňo geeft een hoge lob. Jee-Son springt en kopt de bal. Nărăvaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 4:0

44e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. Żulewski onderschept slim de pass. Żulewski speelt de bal door. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Gioga geeft een hoge lob. Čaňo rent richting de bal. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 18%, HellTigers 82%.
Fc.Poiana - HellTigers 4:0

47e minuut.
Jee-Son passt de bal zonder na te denken. Hilmarsson rent richting de bal. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. Nărăvaş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Maguinho speelt de bal door. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son passt de bal met de wreef. Maguinho geeft een hoge lob. Hilmarsson krijgt zijn hoofd ertegen. Nărăvaş bokst de bal weg.

55e minuut.
Parraguéz onderschept slim de pass. Żulewski onderschept slim de pass. Żulewski met een sublieme pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 5:0

63e minuut.
Fermić met een sublieme pass. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski passt de bal in één keer door. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Żulewski de bal. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Nărăvaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 6:0

72e minuut.
Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo passt de bal met de wreef. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap. Nărăvaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 7:0

74e minuut.
Żulewski is nu in balbezit. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Čaňo met een sublieme pass. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 8:0

75e minuut.
Parraguéz rent richting de bal. Hilmarsson onderschept slim de pass. Hilmarsson passt de bal met de wreef. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Nărăvaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Żulewski geeft de bal voor. Mureşeanu kopt de bal weg. Maguinho geeft een hoge lob. Żulewski geeft een hoge lob. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal. Nărăvaş bokst de bal weg.

85e minuut.
Hilmarsson passt de bal zonder na te denken. Mureşeanu is nu in balbezit. Jee-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 9:0

86e minuut.
Torres met een sublieme pass. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson passt de bal in één keer door. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Nărăvaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Čaňo is nu in balbezit. Čaňo passt de bal zonder na te denken. Hilmarsson is nu in balbezit. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Plop geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żulewski met de inworp. Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor. Nărăvaş bokst de bal weg. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - HellTigers 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 25%, HellTigers 75%.
Fc.Poiana - HellTigers 10:0