Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Poiana Borsalona
5. 3313 Tactiek 5-4-1
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
73.6 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Kantor met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gioga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen. Kantor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kurzepa is nu in balbezit. Hilmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Son is nu in balbezit. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Kantor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jee-Son geeft een lange en hoge pass. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Borsalona 1:0

12e minuut.
Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Daar is Hilmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilmarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Borsalona 2:0

15e minuut.
Hilmarsson is nu in balbezit. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čaňo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jee-Son neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Borsalona 3:0

20e minuut.
Daar is Gioga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresciano verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciano met een sublieme pass. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz geeft een lange en hoge pass. Beckham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 42%, Borsalona 58%.
Fc.Poiana - Borsalona 3:0

59e minuut.
Maguinho heeft problemen om de bal te vangen. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho onderschept slim de pass. Maguinho geeft de bal voor. Čaňo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gioga met de inworp. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal. Kantor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Hilmarsson kopt de bal weg. Kurzepa verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kıpırdamaz neemt de hoekschop. Jee-Son springt en kopt de bal. Kantor bokst de bal weg.

69e minuut.
Kıpırdamaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzepa speelt de bal door. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft de bal voor. Hilmarsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kıpırdamaz geeft de bal voor. Jee-Son kopt de bal weg. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Hilmarsson springt en kopt de bal. Kantor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - Borsalona 4:0

85e minuut.
Inworp. Gioga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Manzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzone passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurzepa heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son passt de bal in één keer door. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Kantor bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 24%, Borsalona 76%.
Fc.Poiana - Borsalona 4:0