Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellTigers Jupanii Brasovului
NewTicTac Tactiek LIONS1
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 47.6
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Pulpescu is nu in balbezit. Jašić onderschept slim de pass. Jašić passt de bal in één keer door. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Jupanii Brasovului 1:0

11e minuut.
Parraguéz kopt de bal weg. Mihu is nu in balbezit. Mihu passt de bal met de wreef. Jašić geeft een lange en hoge pass. Fonnyadt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Potiguara passt de bal met de wreef. Daar is Marenholcas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marenholcas passt de bal in één keer door. Petriş is nu in balbezit. Petriş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Midas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jašić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihu is nu in balbezit. Mihu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Jašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jašić probeert naar een medespeler te passen. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt schiet op doel. Filipovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Maier onderschept slim de pass. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Filozof kopt de bal weg. Mihu is nu in balbezit. Mihu passt de bal zonder na te denken. Chiran is nu in balbezit. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Potiguara probeert naar een medespeler te passen. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jašić krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap. Filipovič probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 63%, Jupanii Brasovului 37%.
HellTigers - Jupanii Brasovului 1:0

56e minuut.
Marenholcas is nu in balbezit. Lungu speelt de bal door. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Filipovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora probeert naar een medespeler te passen. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Alexe is nu in balbezit. Mihu is nu in balbezit. Met opzet legt Alexe zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alexe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Mihu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parraguéz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maier heeft problemen om de bal te vangen. Chiran rent richting de bal. Chiran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Parraguéz kopt de bal weg. Kędziora met een sublieme pass. Jašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić geeft de bal voor. Chiran springt en kopt de bal. Filipovič bokst de bal weg.

82e minuut.
Maier met een sublieme pass. Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz passt de bal in één keer door. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ... Filipovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt schiet op doel. Filipovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 49%, Jupanii Brasovului 51%.
HellTigers - Jupanii Brasovului 1:0