Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS AmeServ 2019 Promo
younginess Tactiek titi caca
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 37.4
formidable Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Ojasalu rent richting de bal. Austin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ojasalu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Austin verovert de bal door een tackle van achteren. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Agliardi neemt zijn aanloop. Berezowski bokst de bal weg.

8e minuut.
Vanucci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Momot de bal onder controle te krijgen. Agliardi rent richting de bal. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner schiet op doel. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sillanpää speelt de bal door. Mice-Katine geeft een lange en hoge pass. Rozner rent richting de bal. Rozner geeft de bal voor. Ojasalu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Slampák probeert naar een medespeler te passen. Sillanpää rent richting de bal. Sillanpää geeft de bal voor. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Slampák rent richting de bal. Subev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slampák raakt geblesseerd tijdens het duel. Sillanpää zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agliardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Subev rent richting de bal. Slampák onderschept slim de pass. Slampák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Agliardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agliardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Slampák verovert de bal door een tackle van achteren. Slampák passt de bal met de wreef. Agliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agliardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sillanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillanpää passt de bal met de wreef. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Promo 1:0

31e minuut.
Agliardi passt de bal zonder na te denken. Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák passt de bal in één keer door. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu schiet op doel. Berezowski bokst de bal weg.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Rozner de bal onder controle te krijgen. Slampák geeft de bal voor. Klungelig pakt Austin de bal. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu draait met de bal, schiet en ... Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Austin de bal. Berezowski probeert naar een medespeler te passen. Slampák kopt de bal weg. Agliardi is nu in balbezit. Agliardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Agliardi is nu in balbezit. Agliardi passt de bal in één keer door. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Promo 2:0

41e minuut.
Inworp. Sillanpää met de inworp. Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák geeft een lange en hoge pass. Agliardi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Thái Toàn passt de bal met de wreef. Berny probeert naar een medespeler te passen. Slampák probeert naar een medespeler te passen. Agliardi rent richting de bal. Agliardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 32%, Promo 68%.
CS AmeServ 2019 - Promo 2:0

48e minuut.
Ojasalu geeft de bal voor. Daar is Momot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agliardi is nu in balbezit. Agliardi haalt uit met een fantastische trap. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Promo 3:0

52e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Abreu geeft een hoge lob. Gânsac heeft problemen om de bal te vangen. Vanucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanucci draait met de bal, schiet en ... Paal! Madera speelt de bal door. Bonaccio controleert de bal met de borst. Slampák geeft een lange en hoge pass. Agliardi rent richting de bal. Agliardi schiet op doel. Berezowski bokst de bal weg. Alköprü is nu in balbezit. Ojasalu onderschept slim de pass. Ojasalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Promo 4:0

56e minuut.
Sillanpää onderschept slim de pass. Sillanpää passt de bal in één keer door. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Slampák is nu in balbezit. Bonaccio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slampák raakt geblesseerd tijdens het duel. Slampák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rozner kopt de bal weg. Austin met een sublieme pass. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Agliardi heeft problemen om de bal te vangen. Agliardi passt de bal zonder na te denken. Valaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu onderschept slim de pass. Ojasalu schiet op doel. Berezowski bokst de bal weg. Austin rent richting de bal. Agliardi verovert de bal door een tackle van achteren. Agliardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Promo 5:0

66e minuut.
Slampák verovert de bal door een tackle van achteren. Slampák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Subev de bal. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gânsac kan de bal niet met de borst controleren. Gânsac geeft een hoge lob. Agliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agliardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Promo 6:0

75e minuut.
Daar is Momot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slampák met een sublieme pass. Agliardi heeft problemen om de bal te vangen. Agliardi schiet op doel. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Ojasalu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valaire de bal onder controle te krijgen. Agliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Agliardi de bal. Agliardi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ojasalu onderschept slim de pass. Ojasalu speelt de bal door. Agliardi is nu in balbezit. Agliardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - Promo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 34%, Promo 66%.
CS AmeServ 2019 - Promo 7:0