Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului CS AmeServ 2019
LIONS1 Tactiek younginess
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 28.2
solid Schieten poor
formidable Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Midas met een sublieme pass. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş rent richting de bal. Petriş verovert de bal door een tackle van achteren. Petriş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Marenholcas rent richting de bal. Marenholcas geeft een lange en hoge pass. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman probeert naar een medespeler te passen. Marenholcas met een sublieme pass. Petriş rent richting de bal. Petriş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lungu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teodosiu komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Marenholcas is nu in balbezit. Marenholcas geeft een lange en hoge pass. Daar is Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petriş is nu in balbezit. Petriş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gałka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałka geeft een hoge lob. Potiguara kopt de bal weg. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Potiguara met een snelle inworp. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman probeert naar een medespeler te passen. Petriş is nu in balbezit. Petriş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - CS AmeServ 2019 1:0

27e minuut.
Teodosiu speelt de bal door. Marenholcas probeert naar een medespeler te passen. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş schiet op doel. Velescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - CS AmeServ 2019 2:0

35e minuut.
Andrieş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marenholcas met een snelle inworp. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Petriş passt de bal zonder na te denken. Marenholcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenholcas passt de bal met de wreef. Petriş rent richting de bal. Petriş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Marenholcas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marenholcas kopt de bal weg. Daar is Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - CS AmeServ 2019 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 13%, CS AmeServ 2019 87%.
Jupanii Brasovului - CS AmeServ 2019 3:0

48e minuut.
Roman is nu in balbezit. Petriş rent richting de bal. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman probeert naar een medespeler te passen. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Petriş rent richting de bal. Petriş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Marenholcas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Gałka de bal onder controle te krijgen. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş haalt uit met een fantastische trap. Andrieş probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Teodosiu passt de bal met de wreef. Marenholcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenholcas geeft de bal voor. Petriş rent richting de bal. Petriş haalt uit met een fantastische trap. Velescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Marenholcas kopt de bal weg. Tosiński rent richting de bal. Petriş onderschept slim de pass. Petriş draait met de bal, schiet en ... Velescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Roman passt de bal in één keer door. Marenholcas rent richting de bal. Marenholcas passt de bal in één keer door. Petriş is nu in balbezit. Petriş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Potiguara geeft een hoge lob. Marenholcas speelt de bal door. Teodosiu met een sublieme pass. Daar is Petriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petriş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - CS AmeServ 2019 4:0

89e minuut.
Euell geeft een lange en hoge pass. Alexe rent richting de bal. Alexe passt de bal met de wreef. Marenholcas heeft problemen om de bal te vangen. Marenholcas geeft een hoge lob. Velescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 9%, CS AmeServ 2019 91%.
Jupanii Brasovului - CS AmeServ 2019 4:0