Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsalona HellTigers
4-3-3 Tactiek NewTicTac
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Yeffal de bal. Oprean is nu in balbezit. Yeffal verovert de bal door een tackle van achteren. Yeffal draait met de bal, schiet en ... Kantor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - HellTigers 0:1

7e minuut.
Dângelo is nu in balbezit. Dângelo passt de bal zonder na te denken. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel. Nărăvaş bokst de bal weg.

8e minuut.
Sas onderschept slim de pass. Sas geeft de bal voor. Klungelig pakt Oprean de bal. Fonnyadt is nu in balbezit. Cobin onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borsalona - HellTigers 1:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmuntowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dângelo is nu in balbezit. Dângelo geeft een hoge lob. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dângelo passt de bal met de wreef. Holca is nu in balbezit. Holca probeert naar een medespeler te passen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zygmuntowicz met de inworp. Cobin rent richting de bal. Dângelo met een sublieme pass. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jašić probeert de bal aan de voet te houden. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz passt de bal in één keer door. Garriga rent richting de bal. Garriga schiet op doel. Nărăvaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 44%, HellTigers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borsalona - HellTigers 1:1

49e minuut.
Filozof geeft een hoge lob. Ciskowski kopt de bal weg. Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holca geeft een hoge lob. Hordecki springt en kopt de bal. Nărăvaş bokst de bal weg.

54e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Selymes de bal. Selymes passt de bal zonder na te denken. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zygmuntowicz kopt de bal weg. Selymes controleert de bal met de borst. Garriga rent richting de bal. Garriga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - HellTigers 2:1

65e minuut.
Dângelo geeft een lange en hoge pass. Mureşeanu rent richting de bal. Garriga begaat een overtreding. Mureşeanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mureşeanu kan niet meer verder spelen. Garboń komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Qarayev de bal. Selymes is nu in balbezit. Selymes passt de bal met de wreef. Garriga is nu in balbezit. Garriga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Fonnyadt passt de bal met de wreef. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dângelo zijn tegenspeler op de grond. Dângelo krijgt een gele kaart. Mihu raakt geblesseerd tijdens het duel. Parraguéz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca passt de bal in één keer door. Hordecki rent richting de bal. Garriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garriga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dângelo geeft een hoge lob. Garriga kopt de bal weg. Daar is Qarayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Fonnyadt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ciskowski neemt vlug de vrije trap. Qarayev controleert de bal met de borst. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nărăvaş trapt de bal weg van het doel. Dângelo kopt de bal weg. Daar is Garriga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 28%, HellTigers 72%.
Borsalona - HellTigers 2:1