Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promo Fc.Poiana
4-1-3-2 off Tactiek CL 523
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 14
54.1 gemiddelde waardering 73.1
solid Schieten brilliant
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Gioga geeft een hoge lob. Fermić kan de bal niet met de borst controleren. Chiran begaat een overtreding. Chiran krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Vandebroek kopt de bal weg. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son passt de bal met de wreef. Čaňo rent richting de bal. Čaňo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kıpırdamaz geeft de bal voor. Jee-Son kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Żulewski geeft een hoge lob. Kıpırdamaz kopt de bal weg. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. Berezowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 0:1

11e minuut.
Čaňo passt de bal met de wreef. Żulewski probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 0:2

15e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pérez Alonso met een snelle inworp. Boccadoro kan de bal niet met de borst controleren. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Alonso neemt de hoekschop. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 1:2

16e minuut.
Čaňo speelt de bal door. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo schiet op doel. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 1:3

25e minuut.
Maguinho onderschept slim de pass. Maguinho geeft de bal voor. Čaňo heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 1:4

30e minuut.
Żulewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Farofeiro de bal. Argentero is nu in balbezit. Čaňo verovert de bal door een tackle van achteren. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Berezowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Maguinho is nu in balbezit. Maguinho geeft een lange en hoge pass. Jee-Son kopt de bal weg. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 72%, Fc.Poiana 28%.
Promo - Fc.Poiana 1:4

49e minuut.
Boccadoro rent richting de bal. Beckham met een sublieme pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki rent richting de bal. Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 1:5

57e minuut.
Berezowski speelt de bal door. Chiran is nu in balbezit. Fermić begaat een overtreding. Chiran raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chiran kan niet meer verder spelen. Ayari komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Wołucki kopt de bal weg. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Argentero heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo rent richting de bal. Čaňo passt de bal met de wreef. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gioga rent richting de bal. Gioga geeft een hoge lob. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Berezowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 1:6

67e minuut.
Klungelig pakt Gioga de bal. Gioga geeft de bal voor. Klungelig pakt Vandebroek de bal. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ayari rent richting de bal. Fermić verovert de bal door een tackle van achteren. Fermić geeft de bal voor. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 1:7

75e minuut.
Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Argentero bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo onderschept slim de pass. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Jee-Son heeft problemen om de bal te vangen. Lisek verovert de bal door een tackle van achteren. Lisek geeft de bal voor. Fermić geeft een lange en hoge pass. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 1:8

87e minuut.
Żulewski met een sublieme pass. Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - Fc.Poiana 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 64%, Fc.Poiana 36%.
Promo - Fc.Poiana 1:9