Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex BARCELONGA
Ascenso442 Tactiek juvenil
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
33.3 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten solide
matig Passen solide
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo onderschept slim de pass. Romo probeert naar een medespeler te passen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:1

11e minuut.
Hiranya onderschept slim de pass. Hiranya geeft een lange en hoge pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:2

14e minuut.
Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raymond. Komoda raakt geblesseerd tijdens het duel. Alzamora met een snel genomen vrije trap. Urrutia kopt de bal weg. Baniok rent richting de bal. Baniok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bitar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komoda met de inworp. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora geeft de bal voor. Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Skakanka geeft een hoge lob. Daar is Baniok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia is nu in balbezit. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bitar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Río probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:3

40e minuut.
Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora probeert naar een medespeler te passen. Komoda met een sublieme pass. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 65%, BARCELONGA 35%.
Gex - BARCELONGA 0:3

46e minuut.
Kembrowski komt het veld opgelopen. Stratil komt het veld opgelopen. Olthof komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Olthof rent richting de bal. Komoda speelt de bal door. Olthof rent richting de bal. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Alzamora rent richting de bal. Komoda is nu in balbezit. Komoda geeft de bal voor. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda met een sublieme pass. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:4

61e minuut.
Rynkowski geeft de bal voor. Bitar rent richting de bal. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:5

65e minuut.
Puda probeert naar een medespeler te passen. Komoda speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moczulski speelt de bal door. Komoda is nu in balbezit. Komoda passt de bal zonder na te denken. Olthof rent richting de bal. Olthof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:6

76e minuut.
Komoda met een snelle inworp. Klungelig pakt Alzamora de bal. Alzamora geeft een lange en hoge pass. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel. Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:7

78e minuut.
Raymond heeft problemen om de bal te vangen. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora geeft de bal voor. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Huezo geeft een lange en hoge pass. Kembrowski kopt de bal weg. Olthof rent richting de bal. Olthof haalt uit met een fantastische trap. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - BARCELONGA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 55%, BARCELONGA 45%.
Gex - BARCELONGA 0:8