Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONGA Gex
by aut wide 2.1 Tactiek Ascenso442
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 37.6
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Huezo geeft de bal voor. Baniok kopt de bal weg. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança haalt uit met een fantastische trap. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 1:0

18e minuut.
Schäfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval geeft een hoge lob. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok schiet op doel. Río bokst de bal weg.

25e minuut.
Romo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schäfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baniok is nu in balbezit. Baniok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Aceval passt de bal zonder na te denken. Moczulski met een sublieme pass. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 2:0

31e minuut.
Radu rent richting de bal. Schäfer onderschept slim de pass. Schäfer passt de bal met de wreef. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 41%, Gex 59%.
BARCELONGA - Gex 3:0

46e minuut.
Kembrowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Alzamora onderschept slim de pass. Alzamora passt de bal zonder na te denken. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel. Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 4:0

51e minuut.
Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Radu is nu in balbezit. Radu speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mancilla komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. Río probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 5:0

63e minuut.
Cervinski met een snelle inworp. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Raymond passt de bal zonder na te denken. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança draait met de bal, schiet en ... Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 6:0

66e minuut.
Cervinski met een sublieme pass. Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer met een sublieme pass. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski schiet op doel. Río bokst de bal weg. Bragança rent richting de bal. Bragança haalt uit met een fantastische trap. Río bokst de bal weg. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 7:0

71e minuut.
Hiranya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo rent richting de bal. Huezo geeft een hoge lob. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schäfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Aceval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aceval passt de bal met de wreef. Schäfer geeft de bal voor. Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Raymond passt de bal zonder na te denken. Dabrowski is nu in balbezit. Dabrowski speelt de bal door. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mancilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sobczyński rent richting de bal. Hiranya verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - Gex 7:1

78e minuut.
Schäfer onderschept slim de pass. Schäfer geeft een lange en hoge pass. Bragança kopt de bal weg. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Dabrowski de bal. Kembrowski is nu in balbezit. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Puda kopt de bal weg. Alzamora is nu in balbezit. Alzamora passt de bal zonder na te denken. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stratil kan de bal niet met de borst controleren. Stratil passt de bal met de wreef. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kembrowski schiet op doel. Río probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Río met een sublieme pass. Daar is Cervinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schäfer geeft een hoge lob. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 39%, Gex 61%.
BARCELONGA - Gex 7:1