Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Incubus SGLC
4-2-2-2 Tactiek 5x
40% Balbezit 60%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 21
28.9 gemiddelde waardering 43.7
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Ñancumil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aceval. Ñancumil raakt geblesseerd tijdens het duel. Ñancumil komt bij de bal en schiet. Materniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - SGLC 0:1

5e minuut.
Jacoszek onderschept slim de pass. Adasme probeert naar een medespeler te passen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Orrego probeert naar een medespeler te passen. Luco bereikt de bal nog maar net als eerste. Luco geeft een lange en hoge pass. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap. Materniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Orrego verovert de bal door een tackle van achteren. Orrego geeft een hoge lob. Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Luco rent richting de bal. Adasme met een sublieme pass. Bacišin geeft een lange en hoge pass. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Montesinos onderschept slim de pass. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek schiet op doel. Materniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - SGLC 0:2

39e minuut.
Argel met de inworp. Valle rent richting de bal. Valle passt de bal met de wreef. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek draait met de bal, schiet en ... Materniak bokst de bal weg.

41e minuut.
Cuello trapt de bal weg van het doel. Ñancumil is nu in balbezit. Luco begaat een overtreding. Ñancumil moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ñancumil kan niet meer verder spelen. Becker komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 57%, SGLC 43%.
AC Incubus - SGLC 0:2

47e minuut.
Mutlu speelt de bal door. Verde geeft de bal voor. Becker rent richting de bal. Becker haalt uit met een fantastische trap. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Orrego is nu in balbezit. Orrego geeft een hoge lob. Becker rent richting de bal. Becker schiet op doel. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - SGLC 0:3

53e minuut.
Orrego verovert de bal door een tackle van achteren. Orrego met een sublieme pass. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jacoszek de bal. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap. Materniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Pozas onderschept slim de pass. Pozas geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orrego geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Argel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuello met een harde bal richting middenveld. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker haalt uit met een fantastische trap. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pozas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Verde de bal. Tzanidakis met een sublieme pass. Becker rent richting de bal. Becker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valle heeft problemen om de bal te vangen. Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - SGLC 0:4

80e minuut.
Mutlu kopt de bal weg. Orrego rent richting de bal. Becker rent richting de bal. Orrego is nu in balbezit. Orrego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Adasme is nu in balbezit. Argel verovert de bal door een tackle van achteren. Argel met een sublieme pass. Valle is nu in balbezit. Valle schiet op doel. Materniak bokst de bal weg. Klungelig pakt Becker de bal. Becker schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Valle rent richting de bal. Valle geeft de bal voor. Montesinos heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek schiet op doel. Materniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 54%, SGLC 46%.
AC Incubus - SGLC 0:4