Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC AC Incubus
5x Tactiek 4-2-2-2
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
39.9 gemiddelde waardering 28
good Schieten poor
adequate Passen weak
solid Verdedigen poor


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 59%, AC Incubus 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SGLC - AC Incubus 0:0

48e minuut.
Argel bereikt de bal nog maar net als eerste. Argel geeft de bal voor. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek schiet op doel. Roma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Orrego passt de bal zonder na te denken. Jacoszek is nu in balbezit. Ceredero verovert de bal door een tackle van achteren. Orrego rent richting de bal. Orrego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego onderschept slim de pass. Orrego geeft een hoge lob. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek schiet op doel. Roma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fontana heeft problemen om de bal te vangen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pozas zijn tegenspeler op de grond. González wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Argel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 53%, AC Incubus 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SGLC - AC Incubus 0:0