Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC BARCELONGA
5x Tactiek by aut wide 2.1
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.2 gemiddelde waardering 47
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Alzamora speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orrego. Orrego krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Baniok de bal. Alzamora rent richting de bal. Alzamora passt de bal zonder na te denken. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. Cuello bokst de bal weg. Szafarz speelt de bal door. Saviola heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alzamora zal de hoekschop nemen. Baniok springt en kopt de bal. Cuello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 64%, BARCELONGA 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SGLC - BARCELONGA 0:0

46e minuut.
Kembrowski komt het veld opgelopen. Stratil komt het veld opgelopen. Olthof komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Moczulski geeft een lange en hoge pass. Olthof kan de bal niet met de borst controleren. Lavanderos is nu in balbezit. Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Argel heeft problemen om de bal te vangen. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof onderschept slim de pass. Olthof haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Aceval is nu in balbezit. Aceval geeft de bal voor. Bertin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olthof is nu in balbezit. Olthof haalt uit met een fantastische trap. Cuello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Alzamora rent richting de bal. Alzamora geeft de bal voor. Lavanderos controleert de bal met de borst. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Huezo geeft een hoge lob. Kembrowski is nu in balbezit. Saviola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saviola krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Rynkowski is nu in balbezit. Rynkowski passt de bal zonder na te denken. Bertin rent richting de bal. Alzamora onderschept slim de pass. Alzamora geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Argel onderschept slim de pass. Argel geeft de bal voor. Klungelig pakt Huezo de bal. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 63%, BARCELONGA 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SGLC - BARCELONGA 0:0