Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex AC Incubus
Ascenso442 Tactiek 4-2-2-2
64% Balbezit 36%
36% Spel op eigen helft 64%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
53.2 gemiddelde waardering 28.1
uitstekend Schieten slecht
uitstekend Passen zwak
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Orrego probeert de bal aan de voet te houden. Kubas speelt de bal door. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis schiet op doel. Roma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ceredero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Kőfaragó probeert naar een medespeler te passen. Kubas rent richting de bal. Kubas geeft een hoge lob. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ceredero is nu in balbezit. Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen met een sublieme pass. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper passt de bal zonder na te denken. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 1:0

13e minuut.
Kubas is nu in balbezit. Pozas met een sublieme pass. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 2:0

15e minuut.
Fındık passt de bal zonder na te denken. Zancu is nu in balbezit. Zancu geeft een hoge lob. Lorsen rent richting de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Roma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kubas onderschept slim de pass. Kubas met een sublieme pass. Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 3:0

23e minuut.
Chalvatzis onderschept slim de pass. Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó passt de bal in één keer door. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nogales stond buitenspel. Vitorino de Almeida maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó draait met de bal, schiet en ... Roma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 4:0

25e minuut.
Zancu heeft problemen om de bal te vangen. Zancu geeft een lange en hoge pass. Daar is Chalvatzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... Roma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ceredero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubas rent richting de bal. Kubas geeft de bal voor. Lorsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Roma bokst de bal weg.

34e minuut.
Kőfaragó rent richting de bal. Kőfaragó heeft problemen om de bal te vangen. Kőfaragó probeert naar een medespeler te passen. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vitorino de Almeida kopt de bal weg. Kőfaragó rent richting de bal. Kőfaragó passt de bal met de wreef. Lorsen rent richting de bal. Lorsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Montesinos de bal. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Roma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 5:0

43e minuut.
Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fontana de bal. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 6:0

44e minuut.
Lorsen rent richting de bal. Chalvatzis rent richting de bal. Klungelig pakt Chalvatzis de bal. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap. Roma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 30%, AC Incubus 70%.
Gex - AC Incubus 7:0

48e minuut.
Vitorino de Almeida geeft de bal voor. Luco probeert de bal aan de voet te houden. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis schiet op doel. Roma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 8:0

53e minuut.
Vitorino de Almeida rent richting de bal. Vitorino de Almeida geeft een lange en hoge pass. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas haalt uit met een fantastische trap. Roma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 9:0

55e minuut.
Fındık verovert de bal door een tackle van achteren. Fındık met een sublieme pass. Kubas probeert naar een medespeler te passen. Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó schiet op doel. Roma bokst de bal weg. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Roma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 10:0

66e minuut.
Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper geeft de bal voor. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 11:0

68e minuut.
Vitorino de Almeida geeft een lange en hoge pass. Kőfaragó kopt de bal weg. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Roma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 12:0

70e minuut.
Pozas is nu in balbezit. Pozas geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Camacho. Goede buitenspelval van de verdediging. Ríos neemt vlug de vrije trap. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kőfaragó neemt de hoekschop. Lorsen springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kőfaragó geeft de bal voor. Klungelig pakt Montesinos de bal. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap. Roma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 13:0

73e minuut.
Kőfaragó passt de bal met de wreef. Daar is Puda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos geeft een hoge lob. Kőfaragó is nu in balbezit. Kőfaragó draait met de bal, schiet en ... Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kőfaragó passt de bal met de wreef. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceredero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kubas kan niet meer verder spelen. Cervinski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen passt de bal in één keer door. Kőfaragó is nu in balbezit. Kőfaragó geeft een lange en hoge pass. Lorsen krijgt zijn hoofd ertegen. Roma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 14:0

82e minuut.
Zancu heeft problemen om de bal te vangen. Zancu geeft de bal voor. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 15:0

84e minuut.
Ríos rent richting de bal. Ríos geeft de bal voor. Ceredero met een sublieme pass. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Montesinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 16:0

86e minuut.
Lorsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camacho. Lorsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fındık zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorsen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - AC Incubus 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 42%, AC Incubus 58%.
Gex - AC Incubus 17:0