Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGLC Gex
5x Tactiek Ascenso442
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 34.4
good Schieten average
adequate Passen good
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Raymond is nu in balbezit. Raymond met een sublieme pass. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintuqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Quintuqueo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Raymond rent richting de bal. Raymond speelt de bal door. Cervinski rent richting de bal. Quintuqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintuqueo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cervinski met de inworp. Raymond rent richting de bal. Raymond passt de bal zonder na te denken. Quintuqueo rent richting de bal. Quintuqueo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Valle rent richting de bal. Bitar is nu in balbezit. Valle onderschept slim de pass. Valle haalt uit met een fantastische trap. Río werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Gex 1:0

23e minuut.
Raymond met een sublieme pass. Klungelig pakt Bitar de bal. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Gex 2:0

26e minuut.
Orrego verovert de bal door een tackle van achteren. Orrego probeert naar een medespeler te passen. Valle rent richting de bal. Valle haalt uit met een fantastische trap. Río probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Gex 3:0

36e minuut.
Prado geeft de bal voor. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski met een sublieme pass. Quintuqueo is nu in balbezit. Quintuqueo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 54%, Gex 46%.
SGLC - Gex 3:0

48e minuut.
Romo is nu in balbezit. Orrego verovert de bal door een tackle van achteren. Orrego passt de bal in één keer door. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Orrego met een sublieme pass. Argel heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raymond. Raymond krijgt een gele kaart. Argel raakt geblesseerd tijdens het duel. Argel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Gex 4:0

55e minuut.
Cervinski speelt de bal door. Sahetapy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacišin onderschept slim de pass. Raymond verovert de bal door een tackle van achteren. Raymond schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Argel rent richting de bal. Argel passt de bal in één keer door. Szafarz rent richting de bal. Quintuqueo onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raymond neemt de hoekschop. Sahetapy is nu in balbezit. Sahetapy draait met de bal, schiet en ... Lavanderos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Quintuqueo rent richting de bal. Bacišin onderschept slim de pass. Sahetapy rent richting de bal. Sahetapy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Saviola geeft een hoge lob. Jacoszek is nu in balbezit. Met opzet legt Radu zijn tegenspeler op de grond. Radu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Orrego passt de bal in één keer door. González is nu in balbezit. González passt de bal in één keer door. Valle is nu in balbezit. Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Gex 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 53%, Gex 47%.
SGLC - Gex 5:0