Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONGA AC Incubus
juvenil Tactiek 4-2-2-2
58% Balbezit 42%
54% Spel op eigen helft 46%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 29.6
solid Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen weak


4e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczulski onderschept slim de pass. Moczulski passt de bal met de wreef. Orrego is nu in balbezit. Orrego haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guinan speelt de bal door. Daar is Fontana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - AC Incubus 1:0

7e minuut.
Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval geeft de bal voor. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Materniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - AC Incubus 2:0

12e minuut.
Aceval geeft een lange en hoge pass. Guinan speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schäfer is nu in balbezit. Schäfer geeft de bal voor. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Materniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Montesinos geeft een hoge lob. Schäfer kopt de bal weg. Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nogales is nu in balbezit. Sirćo verovert de bal door een tackle van achteren. Sirćo geeft een lange en hoge pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Alzamora rent richting de bal. Adasme speelt de bal door. Urrutia rent richting de bal. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Aceval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Alzamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora verovert de bal door een tackle van achteren. Alzamora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Schäfer is nu in balbezit. Schäfer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aceval de bal. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - AC Incubus 3:0

42e minuut.
Moczulski kopt de bal weg. Daar is Pozas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok rent richting de bal. Baniok schiet op doel. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 51%, AC Incubus 49%.
BARCELONGA - AC Incubus 3:0

46e minuut.
Olthof komt het veld opgelopen. Stratil komt het veld opgelopen. Kembrowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Buitenspel voor Camacho. Goede buitenspelval van de verdediging. Moczulski neemt vlug de vrije trap. Olthof is nu in balbezit. Olthof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - AC Incubus 4:0

52e minuut.
Aceval rent richting de bal. Aceval passt de bal zonder na te denken. Olthof rent richting de bal. Olthof draait met de bal, schiet en ... Materniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - AC Incubus 5:0

58e minuut.
Orrego rent richting de bal. Rynkowski onderschept slim de pass. Rynkowski geeft een hoge lob. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Olthof rent richting de bal. Olthof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stratil onderschept slim de pass. Stratil geeft een lange en hoge pass. Olthof rent richting de bal. Olthof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - AC Incubus 6:0

61e minuut.
Mancilla komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Schäfer is nu in balbezit. Schäfer speelt de bal door. Alzamora probeert naar een medespeler te passen. Olthof heeft problemen om de bal te vangen. Olthof schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Ceredero de bal. Olthof is nu in balbezit. Adasme is nu in balbezit. Olthof onderschept slim de pass. Olthof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Huezo geeft de bal voor. Inworp. Aceval met de inworp. Luco geeft een hoge lob. Orrego krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - AC Incubus 6:1

82e minuut.
Orrego kan de bal niet met de borst controleren. Moczulski geeft de bal voor. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONGA - AC Incubus 7:1

87e minuut.
Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski geeft een lange en hoge pass. Olthof kopt de bal weg. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Materniak bokst de bal weg. Olthof is nu in balbezit. Olthof geeft een hoge lob. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONGA 57%, AC Incubus 43%.
BARCELONGA - AC Incubus 7:1