Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: B-Teams only
  • Stadion: Tuco`s Place
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4834
VfL Aufwind 06 Pankow Urbi et Orbi
532.1 Tactiek 433[MCc][0+1-1]
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Pink kopt de bal weg. Driller rent richting de bal. Bardone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bardone krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Calizzi de bal. Antolak rent richting de bal. Antolak draait met de bal, schiet en ... Sibra bokst de bal weg.

13e minuut.
Sikiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachini passt de bal in één keer door. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak draait met de bal, schiet en ... Sibra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bachini is nu in balbezit. Bachini geeft de bal voor. Klungelig pakt Aiardi de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bachini neemt de hoekschop. Antolak krijgt zijn hoofd ertegen. Bachini geeft de bal voor. Antolak maakt een snoekduik en kopt de bal. Sibra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bianchedi de bal. Sibra met een sublieme pass. Coper is nu in balbezit. Coper schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Petruniczyk is nu in balbezit. Petruniczyk passt de bal met de wreef. Bachini rent richting de bal. Bachini geeft een hoge lob. Antolak krijgt zijn hoofd ertegen. Sibra bokst de bal weg.

20e minuut.
Coronil is nu in balbezit. Coronil geeft een hoge lob. Aiardi rent richting de bal. Bachini onderschept slim de pass. Bachini draait met de bal, schiet en ... Sibra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Nemdertaler geeft een lange en hoge pass. Antolak heeft problemen om de bal te vangen. Faruffini is nu in balbezit. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Cruceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruceanu speelt de bal door. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel. Sibra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 1:0

29e minuut.
Faruffini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk geeft de bal voor. Faruffini rent richting de bal. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachini passt de bal in één keer door. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 2:0

42e minuut.
Faruffini verovert de bal door een tackle van achteren. Scaglione heeft problemen om de bal te vangen. Scaglione passt de bal met de wreef. Coper is nu in balbezit. Coper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 2:1

45e minuut.
Inworp. Sterlicchio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 40%, Urbi et Orbi 60%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 2:1

53e minuut.
Coronil geeft een lange en hoge pass. Calizzi heeft problemen om de bal te vangen. Faruffini is nu in balbezit. Antolak onderschept slim de pass. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Sibra bokst de bal weg.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zappacosta met een snelle inworp. Sterlicchio speelt de bal door. Scaglione rent richting de bal. Scaglione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Cruceanu de bal. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak draait met de bal, schiet en ... Sibra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Bachini geeft een hoge lob. Sterlicchio heeft problemen om de bal te vangen. Antolak is nu in balbezit. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Faruffini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 3:1

66e minuut.
Sikiewicz rent richting de bal. Sikiewicz passt de bal zonder na te denken. Aiardi is nu in balbezit. Antolak onderschept slim de pass. Antolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 4:1

73e minuut.
Faruffini is nu in balbezit. Antolak onderschept slim de pass. Sikiewicz rent richting de bal. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 5:1

77e minuut.
Bardone rent richting de bal. Bardone geeft een lange en hoge pass. Daar is Nemdertaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scaglione rent richting de bal. Scaglione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 5:2

86e minuut.
Inworp. Zappacosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sterlicchio is nu in balbezit. Sterlicchio geeft een lange en hoge pass. Daxing kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 42%, Urbi et Orbi 58%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Urbi et Orbi 5:2