Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamborghini Racing Team Tasmania 06
Aventador Tactiek 442Tr
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Deufel met een sublieme pass. Natter bereikt de bal nog maar net als eerste. Natter met een sublieme pass. Iterman rent richting de bal. Iterman haalt uit met een fantastische trap. Simion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 0:1

10e minuut.
Lylyk is nu in balbezit. Lylyk probeert naar een medespeler te passen. D`Hooghe is nu in balbezit. D`Hooghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 1:1

19e minuut.
Natter rent richting de bal. Natter met een sublieme pass. Iterman rent richting de bal. Iterman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 1:2

28e minuut.
Căpusa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert D`Hooghe de bal onder controle te krijgen. Deinzer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe is nu in balbezit. D`Hooghe met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Natter kopt de bal weg. Căpusa speelt de bal door. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hooghe draait met de bal, schiet en ... Keim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 41%, Tasmania 06 59%.
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 1:2

50e minuut.
Schützenkönig rent richting de bal. Šestić onderschept slim de pass. Šestić passt de bal zonder na te denken. Narjes verovert de bal door een tackle van achteren. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kroon geeft een lange en hoge pass. Trujillo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Schützenkönig de bal onder controle te krijgen. Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Šestić met de inworp. D`Hooghe rent richting de bal. D`Hooghe geeft een lange en hoge pass. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratkowski draait met de bal, schiet en ... Keim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 2:2

71e minuut.
Viertel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lylyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polechoński heeft problemen om de bal te vangen. Polechoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 3:2

73e minuut.
Deufel probeert naar een medespeler te passen. Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft een hoge lob. Iterman heeft problemen om de bal te vangen. Iterman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand passt de bal met de wreef. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl schiet op doel. Klungelig pakt Liszka de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Deinzer rent richting de bal. D`Hooghe onderschept slim de pass. D`Hooghe speelt de bal door. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Keim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 38%, Tasmania 06 62%.
Lamborghini Racing Team - Tasmania 06 3:2