Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: B-Teams only
  • Stadion: Mythos Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7515
Tasmania 06 Lamborghini Racing Team
442Tr Tactiek Aventador
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten excellent
solid Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Šestić kopt de bal weg. Polechoński rent richting de bal. Schützenkönig maakt een afschuwelijke overtreding. Schützenkönig krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Polechoński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lylyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hohlbein heeft problemen om de bal te vangen. Šestić rent richting de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap. Keim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Lamborghini Racing Team 0:1

2e minuut.
Lylyk met de inworp. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa met een sublieme pass. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Natter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schützenkönig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk is nu in balbezit. Natter rent richting de bal. Natter geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hohlbein verovert de bal door een tackle van achteren. Kroon is nu in balbezit. D`Hooghe verovert de bal door een tackle van achteren. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński haalt uit met een fantastische trap. Keim bokst de bal weg.

23e minuut.
Deinzer heeft problemen om de bal te vangen. Šestić is nu in balbezit. Deinzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deinzer krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rosendahl stond buitenspel. Rumaikeni neemt vlug de vrije trap. Schützenkönig kan de bal niet met de borst controleren. Polechoński rent richting de bal. Polechoński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
D`Hooghe is nu in balbezit. Pinand onderschept slim de pass. Pinand probeert naar een medespeler te passen. Willimowski is nu in balbezit. Willimowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 44%, Lamborghini Racing Team 56%.
Tasmania 06 - Lamborghini Racing Team 0:1

53e minuut.
Natter kopt de bal weg. Schützenkönig is nu in balbezit. Schützenkönig passt de bal in één keer door. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl draait met de bal, schiet en ... Simion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Šestić passt de bal in één keer door. Hohlbein is nu in balbezit. Polechoński onderschept slim de pass. Polechoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lylyk met een sublieme pass. Kroon rent richting de bal. Suhardiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kroon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kroon kan niet meer verder spelen. Narjes komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Schützenkönig passt de bal met de wreef. Pinand rent richting de bal. Pinand passt de bal zonder na te denken. Willimowski rent richting de bal. Willimowski schiet op doel. Simion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Natter is nu in balbezit. Natter passt de bal zonder na te denken. Schützenkönig probeert naar een medespeler te passen. Willimowski rent richting de bal. Willimowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Schützenkönig probeert naar een medespeler te passen. Pinand rent richting de bal. Pinand passt de bal zonder na te denken. Willimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 37%, Lamborghini Racing Team 63%.
Tasmania 06 - Lamborghini Racing Team 0:1