Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:22
  • Competitiewedstrijd: B-Teams only
  • Stadion: Mythos Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6689
Tasmania 06 VfL Aufwind 06 Pankow
442Tr Tactiek 532.1
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu geeft een hoge lob. Antolak maakt een snoekduik en kopt de bal. Keim bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Neumann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruceanu geeft een hoge lob. Antolak is nu in balbezit. Antolak schiet op doel. Keim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Pinand is nu in balbezit. Sikiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sikiewicz geeft een hoge lob. Antolak springt en kopt de bal. Keim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:1

13e minuut.
Pinand geeft de bal voor. Rosendahl heeft problemen om de bal te vangen. Daxing geeft een hoge lob. Antolak springt en kopt de bal. Keim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:2

22e minuut.
Pink is nu in balbezit. Pink passt de bal met de wreef. Viertel is nu in balbezit. Petruniczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Petruniczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Petruniczyk probeert naar een medespeler te passen. Bachini is nu in balbezit. Bachini met een sublieme pass. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel. Keim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 65%, VfL Aufwind 06 Pankow 35%.
Tasmania 06 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:2

50e minuut.
Cruceanu geeft de bal voor. Narjes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antolak rent richting de bal. Antolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:3

77e minuut.
Sikiewicz geeft een hoge lob. Daar is Narjes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antolak rent richting de bal. Antolak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:4

78e minuut.
Kroon geeft een hoge lob. Coronil kopt de bal weg. Petruniczyk speelt de bal door. Bachini rent richting de bal. Bachini passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bachini rent richting de bal. Bachini geeft een hoge lob. Antolak is nu in balbezit. Antolak schiet op doel. Keim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 58%, VfL Aufwind 06 Pankow 42%.
Tasmania 06 - VfL Aufwind 06 Pankow 0:5