Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:23
  • Competitiewedstrijd: B-Teams only
  • Stadion: Tuco`s Place
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7715
VfL Aufwind 06 Pankow Tasmania 06
532.1 Tactiek 442Tr
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten good
solid Passen solid
good Verdedigen good


6e minuut.
Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antolak de bal. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu schiet op doel. Hohlbein probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bachini heeft problemen om de bal te vangen. Bachini geeft een lange en hoge pass. Hohlbein bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 1:0

29e minuut.
Bachini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petruniczyk de bal. Bachini geeft een hoge lob. Antolak krijgt zijn hoofd ertegen. Keim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 2:0

38e minuut.
Deinzer onderschept slim de pass. Pinand rent richting de bal. Pinand passt de bal met de wreef. Willimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Willimowski haalt uit met een fantastische trap. Aicheler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 41%, Tasmania 06 59%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 2:0

48e minuut.
Cruceanu speelt de bal door. Hohlbein met een sublieme pass. Daar is Natter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natter geeft de bal voor. Willimowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Rutz heeft problemen om de bal te vangen. Petruniczyk met een sublieme pass. Bachini probeert naar een medespeler te passen. Antolak heeft problemen om de bal te vangen. Antolak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Coronil verovert de bal door een tackle van achteren. Coronil geeft een hoge lob. Bachini is nu in balbezit. Bachini haalt uit met een fantastische trap. Keim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Deinzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Keim bokst de bal weg. Antolak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 3:0

58e minuut.
Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu speelt de bal door. Antolak is nu in balbezit. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Hohlbein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Klungelig pakt Cruceanu de bal. Cruceanu geeft een hoge lob. Petruniczyk kopt de bal weg. Bachini is nu in balbezit. Bachini haalt uit met een fantastische trap. Keim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lingard passt de bal met de wreef. Cruceanu met een sublieme pass. Bachini is nu in balbezit. Bachini draait met de bal, schiet en ... Keim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 4:0

78e minuut.
Cruceanu geeft een hoge lob. Daar is Petruniczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruniczyk speelt de bal door. Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachini schiet op doel. Keim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pinand rent richting de bal. Pinand passt de bal in één keer door. Schützenkönig probeert naar een medespeler te passen. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 39%, Tasmania 06 61%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Tasmania 06 4:1