Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamborghini Racing Team Urbi et Orbi
Aventador Tactiek 433[0+1-1]
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 38.3
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Teodoru rent richting de bal. Scaglione probeert naar een medespeler te passen. Ercoli heeft problemen om de bal te vangen. Ercoli geeft een hoge lob. Bardone maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Scaglione verovert de bal door een tackle van achteren. Lupa onderschept slim de pass. Lupa geeft een lange en hoge pass. Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulcsár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Micskó speelt de bal door. Faruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz onderschept slim de pass. Villafraz haalt uit met een fantastische trap. Sibra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 1:0

23e minuut.
Valle probeert naar een medespeler te passen. Nikiel is nu in balbezit. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru rent richting de bal. Teodoru passt de bal in één keer door. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel schiet op doel. Sibra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Calizzi kopt de bal weg. Valle rent richting de bal. Valle passt de bal in één keer door. Villafraz rent richting de bal. Villafraz schiet op doel. Sibra bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Villafraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafraz geeft een hoge lob. Bianchedi heeft problemen om de bal te vangen. Kulcsár is nu in balbezit. Kulcsár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 2:0

30e minuut.
Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa geeft de bal voor. Villafraz rent richting de bal. Villafraz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nikiel rent richting de bal. Nikiel schiet op doel. Sibra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 3:0

32e minuut.
Tynkkynen is nu in balbezit. Zappacosta is nu in balbezit. Gama is nu in balbezit. Gama geeft een hoge lob. Scaglione maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aiardi komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Lupa onderschept slim de pass. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Kulcsár is nu in balbezit. Kulcsár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Aiardi met een sublieme pass. Micskó onderschept slim de pass. Micskó geeft de bal voor. Villafraz rent richting de bal. Villafraz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 4:0

45e minuut.
Sterlicchio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 55%, Urbi et Orbi 45%.
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 4:0

54e minuut.
Aiardi geeft een hoge lob. Inworp. Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodoru rent richting de bal. Teodoru geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 5:0

56e minuut.
Klungelig pakt Bianchedi de bal. Ercoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoli passt de bal in één keer door. Scaglione is nu in balbezit. Scaglione geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel haalt uit met een fantastische trap. Sibra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 6:0

61e minuut.
Rimedio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimedio passt de bal zonder na te denken. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz haalt uit met een fantastische trap. Sibra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 7:0

66e minuut.
Faruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel onderschept slim de pass. Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel haalt uit met een fantastische trap. Sibra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 8:0

72e minuut.
Sterlicchio rent richting de bal. Micskó verovert de bal door een tackle van achteren. Valle geeft een lange en hoge pass. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel schiet op doel. Sibra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nikiel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 9:0

75e minuut.
Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru geeft een hoge lob. Faruffini controleert de bal met de borst. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 10:0

77e minuut.
Rimedio heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru geeft een lange en hoge pass. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 11:0

78e minuut.
Kulcsár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aiardi. Kulcsár raakt geblesseerd tijdens het duel. Dagga met een snel genomen vrije trap. Calizzi probeert de bal met de borst te controleren. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Villafraz onderschept slim de pass. Calizzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villafraz raakt geblesseerd tijdens het duel. Micskó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kulcsár krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 12:0

90e minuut.
Dagga passt de bal in één keer door. Teodoru rent richting de bal. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 37%, Urbi et Orbi 63%.
Lamborghini Racing Team - Urbi et Orbi 13:0