Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urbi et Orbi Lamborghini Racing Team
523[0+1-1] Tactiek Aventador
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
45.2 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Bardone verovert de bal door een tackle van achteren. Rumaikeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bardone krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Suhardiman de bal. Rimedio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimedio geeft een lange en hoge pass. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lylyk geeft een lange en hoge pass. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcaterra begaat een overtreding. Calcaterra krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bianchedi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa geeft een lange en hoge pass. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Aiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft een hoge lob. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aiardi met een sublieme pass. Klungelig pakt Scaglione de bal. Polechoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polechoński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Liszka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Bianchedi de bal. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Lamborghini Racing Team 0:1

35e minuut.
Faruffini geeft een lange en hoge pass. Lylyk kopt de bal weg. Suhardiman rent richting de bal. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Suhardiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi geeft de bal voor. Suhardiman heeft problemen om de bal te vangen. Suhardiman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbi et Orbi 54%, Lamborghini Racing Team 46%.
Urbi et Orbi - Lamborghini Racing Team 0:1

46e minuut.
Ercoli komt het veld opgelopen. Sterlicchio komt het veld opgelopen. Padrón komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Faruffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruffini geeft de bal voor. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński draait met de bal, schiet en ... Sibra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Lamborghini Racing Team 0:2

61e minuut.
Sterlicchio is nu in balbezit. Sterlicchio met een sublieme pass. Daar is Zappacosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappacosta schiet op doel. Simion werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Lamborghini Racing Team 1:2

67e minuut.
Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk passt de bal met de wreef. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Sibra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Lamborghini Racing Team 1:3

75e minuut.
D`Hooghe controleert de bal met de borst. Bianchedi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Hooghe. D`Hooghe krijgt een gele kaart. Bianchedi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rebro komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ratkowski speelt de bal door. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa speelt de bal door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel. Rebro bokst de bal weg.

82e minuut.
Calizzi probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Căpusa met een snelle inworp. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Scaglione geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zappacosta de bal. Padrón is nu in balbezit. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Liszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Lamborghini Racing Team 2:3

90e minuut.
Scaglione is nu in balbezit. Scaglione geeft de bal voor. Căpusa heeft problemen om de bal te vangen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbi et Orbi 39%, Lamborghini Racing Team 61%.
Urbi et Orbi - Lamborghini Racing Team 2:3