Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urbi et Orbi Tasmania 06
5311[0+1-1] Tactiek 442Tr
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
41.9 gemiddelde waardering 45.8
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Narjes de bal. Gama rent richting de bal. Gama passt de bal zonder na te denken. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama onderschept slim de pass. Narjes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gama raakt geblesseerd tijdens het duel. Gama neemt de penalty, wat een uithaal! Keim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Aiardi met een sublieme pass. Kiyak met een sublieme pass. Schützenkönig bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimedio onderschept slim de pass. Rimedio geeft de bal voor. Keim bokst de bal weg. Zappacosta rent richting de bal. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Tasmania 06 1:0

15e minuut.
Sibra komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Gama speelt de bal door. Klungelig pakt Rimedio de bal. Rimedio passt de bal zonder na te denken. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deinzer met een snelle inworp. Pinand is nu in balbezit. Pinand geeft de bal voor. Iterman springt en kopt de bal. Sibra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scaglione is nu in balbezit. Scaglione geeft de bal voor. Haber bereikt de bal nog maar net als eerste. Haber geeft een lange en hoge pass. Rosendahl springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Deinzer de bal. Gama verovert de bal door een tackle van achteren. Gama probeert naar een medespeler te passen. Zappacosta is nu in balbezit. Zappacosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Schützenkönig bereikt de bal nog maar net als eerste. Schützenkönig passt de bal met de wreef. Flegas rent richting de bal. Iterman verovert de bal door een tackle van achteren. Iterman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbi et Orbi 41%, Tasmania 06 59%.
Urbi et Orbi - Tasmania 06 1:0

46e minuut.
Purwanto komt het veld opgelopen. Bardone komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Bianchedi de bal. Natter onderschept slim de pass. Faruffini verovert de bal door een tackle van achteren. Faruffini geeft een lange en hoge pass. Bardone maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keim probeert naar een medespeler te passen. Purwanto kopt de bal weg. Bardone is nu in balbezit. Bardone schiet op doel. Keim bokst de bal weg.

50e minuut.
Aiardi kopt de bal weg. Deinzer kan de bal niet met de borst controleren. Zappacosta met een sublieme pass. Bardone heeft problemen om de bal te vangen. Bardone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bardone rent richting de bal. Bardone passt de bal zonder na te denken. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Tasmania 06 2:0

60e minuut.
Buitenspel voor Iterman. Goede buitenspelval van de verdediging. Calcaterra komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Narjes onderschept slim de pass. Narjes geeft een lange en hoge pass. Daar is Scaglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Iterman geeft een lange en hoge pass. Sibra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl draait met de bal, schiet en ... Sibra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Tasmania 06 2:1

78e minuut.
Calizzi rent richting de bal. Pinand is nu in balbezit. Pinand passt de bal in één keer door. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urbi et Orbi - Tasmania 06 2:2

88e minuut.
Zappacosta passt de bal zonder na te denken. Pinand is nu in balbezit. Pinand geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iterman de bal. Iterman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urbi et Orbi - Tasmania 06 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urbi et Orbi 45%, Tasmania 06 55%.
Urbi et Orbi - Tasmania 06 2:3