Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:22
  • Competitiewedstrijd: B-Teams only
  • Stadion: Mythos Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12726
Tasmania 06 Urbi et Orbi
442.4o Tactiek 433[MCc][0+1-1]
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten good
formidable Passen good
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Jonen speelt de bal door. Rosendahl heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bianchedi. Bianchedi krijgt een gele kaart. Rosendahl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jonen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balach springt en kopt de bal. Sibra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Balach geeft een hoge lob. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Hohlbein passt de bal zonder na te denken. Haber rent richting de bal. Haber passt de bal zonder na te denken. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rosendahl kopt de bal weg. Balach heeft problemen om de bal te vangen. Calcaterra probeert naar een medespeler te passen. Narjes rent richting de bal. Narjes haalt uit met een fantastische trap. Sibra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Urbi et Orbi 1:0

13e minuut.
Haber passt de bal in één keer door. Jonen is nu in balbezit. Jonen passt de bal zonder na te denken. Balach is nu in balbezit. Balach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Haber probeert naar een medespeler te passen. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik speelt de bal door. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Aunkofer verovert de bal door een tackle van achteren. Aunkofer passt de bal met de wreef. Daar is Balach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonen is nu in balbezit. Jonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Narjes onderschept slim de pass. Narjes geeft een hoge lob. Balach bereikt de bal nog maar net als eerste. Balach haalt uit met een fantastische trap. Sibra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Urbi et Orbi 2:0

45e minuut.
Butuşan komt het veld opgelopen. Gama komt het veld opgelopen. Szczepańczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 33%, Urbi et Orbi 67%.
Tasmania 06 - Urbi et Orbi 2:0

46e minuut.
Calizzi geeft de bal voor. Inworp. Haber met een snelle inworp. Aunkofer controleert de bal met de borst. Aunkofer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gama speelt de bal door. Piesik is nu in balbezit. Piesik probeert naar een medespeler te passen. Balach is nu in balbezit. Balach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Urbi et Orbi 3:0

62e minuut.
Scaglione passt de bal met de wreef. Butuşan is nu in balbezit. Panitzsch is nu in balbezit. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gama rent richting de bal. Haber verovert de bal door een tackle van achteren. Haber passt de bal in één keer door. Balach rent richting de bal. Balach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Haber geeft een lange en hoge pass. Balach kopt de bal weg. Klungelig pakt Calizzi de bal. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl draait met de bal, schiet en ... Sibra bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Jonen de bal. Jonen met een sublieme pass. Haber is nu in balbezit. Haber geeft een lange en hoge pass. Balach springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jonen rent richting de bal. Jonen passt de bal zonder na te denken. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik geeft een lange en hoge pass. Rosendahl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sibra probeert naar een medespeler te passen. Aunkofer kopt de bal weg. Balach rent richting de bal. Balach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Panitzsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panitzsch geeft de bal voor. Balach is nu in balbezit. Balach draait met de bal, schiet en ... Sibra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tasmania 06 - Urbi et Orbi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tasmania 06 35%, Urbi et Orbi 65%.
Tasmania 06 - Urbi et Orbi 4:0