Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:22
  • Competitiewedstrijd: B-Teams only
  • Stadion: Tuco`s Place
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8016
VfL Aufwind 06 Pankow Lamborghini Racing Team
532.1 Tactiek Aventador
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten excellent
good Passen adequate
solid Verdedigen average


6e minuut.
Valerie trapt de bal weg. D`Hooghe is nu in balbezit. Petruniczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Hooghe raakt geblesseerd tijdens het duel. Căpusa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daxing bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lylyk met een sublieme pass. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Lamborghini Racing Team 0:1

9e minuut.
Antolak is nu in balbezit. Căpusa begaat een overtreding. Antolak raakt geblesseerd tijdens het duel. Bachini met een snel genomen vrije trap. Antolak is nu in balbezit. Antolak schiet op doel. Valerie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Trujillo geeft een hoge lob. Daxing speelt de bal door. Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu geeft een hoge lob. Antolak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Trujillo neemt vlug de vrije trap. Pink probeert de bal aan de voet te houden. Polechoński rent richting de bal. Polechoński schiet op doel. Phlipsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Lamborghini Racing Team 0:2

34e minuut.
Pink geeft een hoge lob. Ratkowski geeft de bal voor. Liszka probeert de bal aan de voet te houden. Bachini is nu in balbezit. Bachini schiet op doel. Valerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Sikiewicz passt de bal met de wreef. Bachini rent richting de bal. Bachini met een sublieme pass. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Valerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Lamborghini Racing Team 1:2

38e minuut.
Rumaikeni is nu in balbezit. Rumaikeni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruceanu met de inworp. Sikiewicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Sikiewicz is nu in balbezit. Sikiewicz geeft een hoge lob. Liszka is nu in balbezit. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak draait met de bal, schiet en ... Valerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 42%, Lamborghini Racing Team 58%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Lamborghini Racing Team 1:2

60e minuut.
Sikiewicz met een sublieme pass. Petruniczyk speelt de bal door. Bachini rent richting de bal. Bachini geeft een hoge lob. Antolak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Coronil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Polechoński. Goede buitenspelval van de verdediging. Pink maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 34%, Lamborghini Racing Team 66%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Lamborghini Racing Team 1:2