Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamborghini Racing Team VfL Aufwind 06 Pankow
Aventador Tactiek 532.1
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 47.9
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pink probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teodoru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Wandpflug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wandpflug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Neumann is nu in balbezit. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru speelt de bal door. Klungelig pakt Šestić de bal. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Petruniczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Petruniczyk met een sublieme pass. Bachini is nu in balbezit. Bachini geeft een hoge lob. Daar is Antolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Driller kan de bal niet met de borst controleren. Šestić probeert naar een medespeler te passen. Daxing rent richting de bal. Polechoński onderschept slim de pass. Polechoński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Daxing geeft de bal voor. Bachini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagga. Dagga krijgt een gele kaart. Bachini raakt geblesseerd tijdens het duel. Bachini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antolak rent richting de bal. Antolak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dagga met een harde bal richting middenveld. Petruniczyk met een sublieme pass. Bachini rent richting de bal. Bachini geeft de bal voor. Cruceanu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bachini rent richting de bal. Bachini geeft een hoge lob. Daar is Micskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antolak rent richting de bal. Antolak draait met de bal, schiet en ... Valerie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Antolak de bal. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak geeft de bal voor. Bachini springt en kopt de bal. Paal!

37e minuut.
Daxing geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodoru met de inworp. Wandpflug bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandpflug draait met de bal, schiet en ... Aicheler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Coronil passt de bal in één keer door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bachini is nu in balbezit. Bachini probeert naar een medespeler te passen. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak draait met de bal, schiet en ... Valerie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - VfL Aufwind 06 Pankow 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 51%, VfL Aufwind 06 Pankow 49%.
Lamborghini Racing Team - VfL Aufwind 06 Pankow 0:1

46e minuut.
Liszka komt het veld opgelopen. Suhardiman komt het veld opgelopen. Rumaikeni komt het veld opgelopen. Căpusa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sikiewicz rent richting de bal. Teodoru is nu in balbezit. Sikiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sikiewicz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bachini probeert naar een medespeler te passen. Petruniczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căpusa. Căpusa krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Cruceanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Antolak is nu in balbezit. Dagga bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak onderschept slim de pass. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Valerie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bachini is nu in balbezit. Bachini passt de bal in één keer door. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - VfL Aufwind 06 Pankow 0:2

76e minuut.
Driller onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căpusa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Căpusa heeft problemen om de bal te vangen. Căpusa passt de bal in één keer door. Šestić is nu in balbezit. Šestić geeft de bal voor. Aicheler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - VfL Aufwind 06 Pankow 1:2

89e minuut.
Wandpflug kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Coronil de bal onder controle te krijgen. Šestić is nu in balbezit. Šestić draait met de bal, schiet en ... Aicheler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lamborghini Racing Team - VfL Aufwind 06 Pankow 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 53%, VfL Aufwind 06 Pankow 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lamborghini Racing Team - VfL Aufwind 06 Pankow 2:2