Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Musinè Torpedo Mocchie
GT7 Tactiek 5.2.3n
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 32.1
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen matig


7e minuut.
Várnai probeert de bal met de borst te controleren. Medou verovert de bal door een tackle van achteren. Medou speelt de bal door. Maas heeft problemen om de bal te vangen. Maas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benayoun heeft problemen om de bal te vangen. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck schiet op doel. Longeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hristoskov passt de bal zonder na te denken. Medou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medou passt de bal met de wreef. Maas is nu in balbezit. Maas schiet op doel. Longeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khanas rent richting de bal. Khanas geeft een lange en hoge pass. Maas maakt een snoekduik en kopt de bal. Longeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Khanas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jormakka de bal onder controle te krijgen. Zapata geeft een lange en hoge pass. Medou geeft de bal voor. Maas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Torpedo Mocchie 1:0

25e minuut.
Inworp. Bruzzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khanas met een sublieme pass. Medou is nu in balbezit. Medou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Torpedo Mocchie 2:0

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khanas neemt de hoekschop. Daar is Medou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medou haalt uit met een fantastische trap. Benayoun onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Torpedo Mocchie 3:0

39e minuut.
Laureanti rent richting de bal. Medou verovert de bal door een tackle van achteren. Medou met een sublieme pass. Maas is nu in balbezit. Maas schiet op doel. Longeri bokst de bal weg.

42e minuut.
Căruţaşu rent richting de bal. Giudici verovert de bal door een tackle van achteren. Giudici probeert naar een medespeler te passen. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 25%, Torpedo Mocchie 75%.
Celtic Musinè - Torpedo Mocchie 3:0

51e minuut.
Bruzzo speelt de bal door. Khanas rent richting de bal. Khanas probeert naar een medespeler te passen. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bruzzo passt de bal zonder na te denken. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou passt de bal in één keer door. Maas rent richting de bal. Maas draait met de bal, schiet en ... Longeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Khanas zal de hoekschop nemen. Woyzeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Longeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Woyzeck krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Longeri trapt de bal weg. Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas schiet op doel. Longeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Benayoun passt de bal met de wreef. Giudici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giudici geeft een hoge lob. Căruţaşu probeert de bal aan de voet te houden. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Medou geeft een lange en hoge pass. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas met een sublieme pass. Medou rent richting de bal. Medou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas verovert de bal door een tackle van achteren. Maas passt de bal met de wreef. Medou bereikt de bal nog maar net als eerste. Medou haalt uit met een fantastische trap. Longeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - Torpedo Mocchie 4:0

82e minuut.
Jormakka speelt de bal door. Daar is Mureşeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woyzeck begaat een overtreding. Woyzeck krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Khanas speelt de bal door. Medou rent richting de bal. Várnai rent richting de bal. Medou onderschept slim de pass. Medou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Giudici passt de bal zonder na te denken. Maas is nu in balbezit. Medou rent richting de bal. Medou geeft de bal voor. Klungelig pakt Mureşeanu de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Khanas zal de hoekschop nemen. Medou krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 21%, Torpedo Mocchie 79%.
Celtic Musinè - Torpedo Mocchie 4:0