Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint Svariuni
2pg Tactiek Primero
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 42.8
matig Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Podgrajšek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimbru met de inworp. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti geeft de bal voor. Favre bokst de bal weg.

26e minuut.
Vlad rent richting de bal. Vlad geeft een lange en hoge pass. Truchanowski rent richting de bal. Nättilä verovert de bal door een tackle van achteren. Nättilä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Xasaylı geeft de bal voor. Teodorovici met een sublieme pass. Truchanowski heeft problemen om de bal te vangen. Nättilä is nu in balbezit. Nättilä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gornati bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavinović is nu in balbezit. Glavinović passt de bal in één keer door. Turušković is nu in balbezit. Turušković schiet op doel. Patellis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 42%, Svariuni 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WEEDSjoint - Svariuni 0:0

50e minuut.
Podgrajšek geeft de bal voor. Gornati kopt de bal weg. Gutemberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nättilä rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vlad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nättilä de bal. Chlabicz met een sublieme pass. Cavadlı is nu in balbezit. Cavadlı draait met de bal, schiet en ... Favre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ajeti met de inworp. Cimbru rent richting de bal. Cimbru speelt de bal door. Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı draait met de bal, schiet en ... Favre bokst de bal weg.

82e minuut.
Turušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Goi onderschept slim de pass. Glavinović onderschept slim de pass. Glavinović draait met de bal, schiet en ... Patellis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Svariuni 1:0

86e minuut.
Goi onderschept slim de pass. Goi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ajeti de bal. Ajeti draait met de bal, schiet en ... Favre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WEEDSjoint - Svariuni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 62%, Svariuni 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WEEDSjoint - Svariuni 1:1