Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svariuni Torpedo Mocchie
Primero Tactiek 5.2.3n
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 32.9
good Schieten adequate
good Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Vlad met een sublieme pass. Ajeti rent richting de bal. Longeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti onderschept slim de pass. Ajeti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cimbru verovert de bal door een tackle van achteren. Cimbru geeft een hoge lob. Nättilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nättilä draait met de bal, schiet en ... Cucoară probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Torpedo Mocchie 1:0

10e minuut.
Cavadlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tozzi komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Goi met een sublieme pass. Laureanti rent richting de bal. Laureanti passt de bal zonder na te denken. Pangaré rent richting de bal. Pangaré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jormakka speelt de bal door. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti passt de bal met de wreef. Nättilä is nu in balbezit. Nättilä draait met de bal, schiet en ... Cucoară bokst de bal weg.

26e minuut.
Varischetti geeft een hoge lob. Ajeti rent richting de bal. Laureanti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laureanti krijgt een gele kaart. Ajeti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nättilä legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cucoară maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Torpedo Mocchie 2:0

30e minuut.
Jormakka probeert naar een medespeler te passen. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré passt de bal met de wreef. Sekwa rent richting de bal. Sekwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jormakka met een snelle inworp. Martins rent richting de bal. Căruţaşu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Căruţaşu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tokel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nättilä de bal onder controle te krijgen. Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nättilä passt de bal met de wreef. Ajeti is nu in balbezit. Longeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti verovert de bal door een tackle van achteren. Ajeti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svariuni 35%, Torpedo Mocchie 65%.
Svariuni - Torpedo Mocchie 2:0

48e minuut.
Nättilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun is nu in balbezit. Nättilä onderschept slim de pass. Nättilä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Torpedo Mocchie 3:0

50e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. Vlad verovert de bal door een tackle van achteren. Vlad met een sublieme pass. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vlad speelt de bal door. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi probeert naar een medespeler te passen. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajeti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins passt de bal zonder na te denken. Nättilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi rent richting de bal. Tozzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vlad kopt de bal weg. Ajeti is nu in balbezit. Ajeti draait met de bal, schiet en ... Benayoun probeert de bal aan de voet te houden. Nättilä geeft een lange en hoge pass. Cucoară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Tozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varischetti rent richting de bal. Tozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tozzi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mureşeanu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Ajeti kan de bal niet met de borst controleren. Ajeti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Varischetti de bal. Nättilä is nu in balbezit. Nättilä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Várnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nättilä is nu in balbezit. Nättilä schiet op doel. Várnai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Torpedo Mocchie 4:0

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Patellis niet meer kan verder spelen. Massaro komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Inworp. Ajeti met de inworp. Nättilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nättilä haalt uit met een fantastische trap. Cucoară maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svariuni 27%, Torpedo Mocchie 73%.
Svariuni - Torpedo Mocchie 4:0