Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint Celtic Musinè
2p Tactiek GT7
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.6 gemiddelde waardering 44.2
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Medou passt de bal in één keer door. Maas rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Woyzeck is nu in balbezit. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... Favre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Khanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Midali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tulus. Tulus krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pessina passt de bal met de wreef. Velcea is nu in balbezit. Woyzeck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Woyzeck krijgt een gele kaart. Velcea raakt geblesseerd tijdens het duel. Teodorovici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sepúlveda rent richting de bal. Sepúlveda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Celtic Musinè 1:0

22e minuut.
Chlabicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medou met de inworp. Tetrizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetrizzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Maas de bal. Khanas rent richting de bal. Khanas passt de bal met de wreef. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nunes probeert naar een medespeler te passen. Glavinović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pettinari. Pettinari krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pettinari passt de bal met de wreef. Medou heeft problemen om de bal te vangen. Medou probeert naar een medespeler te passen. Tetrizzi rent richting de bal. Tetrizzi schiet op doel. Favre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Medou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pessina onderschept slim de pass. Maas is nu in balbezit. Maas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 62%, Celtic Musinè 38%.
WEEDSjoint - Celtic Musinè 1:0

56e minuut.
Pettinari rent richting de bal. Tulus onderschept slim de pass. Sepúlveda is nu in balbezit. Sepúlveda draait met de bal, schiet en ... Belman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Celtic Musinè 2:0

60e minuut.
Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Midali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Weitoxem komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Midali geeft een lange en hoge pass. Teodorovici kopt de bal weg. Truchanowski heeft problemen om de bal te vangen. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 56%, Celtic Musinè 44%.
WEEDSjoint - Celtic Musinè 2:0