Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svariuni Celtic Musinè
Primero Tactiek GT7
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
39.6 gemiddelde waardering 48.6
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Medou met een sublieme pass. Maas rent richting de bal. Gutemberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutemberg krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Fedele is nu in balbezit. Khanas onderschept slim de pass. Khanas passt de bal zonder na te denken. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Xasaylı de bal. Woyzeck rent richting de bal. Woyzeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Martins rent richting de bal. Medou geeft een lange en hoge pass. Woyzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Woyzeck draait met de bal, schiet en ... Ghiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Celtic Musinè 0:1

28e minuut.
Gutemberg is nu in balbezit. Maas onderschept slim de pass. Maas passt de bal in één keer door. Tetrizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetrizzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Collasius kopt de bal weg. Woyzeck rent richting de bal. Fedele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fedele krijgt een gele kaart. Woyzeck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medou wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Celtic Musinè 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svariuni 68%, Celtic Musinè 32%.
Svariuni - Celtic Musinè 0:2

49e minuut.
Woyzeck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colombari komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Collasius onderschept slim de pass. Collasius met een sublieme pass. Khanas met een sublieme pass. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Maas rent richting de bal. Colombari is nu in balbezit. Maas is nu in balbezit. Maas haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Celtic Musinè 0:3

57e minuut.
Pettinari controleert de bal met de borst. Nättilä is nu in balbezit. Collasius maakt een afschuwelijke overtreding. Nättilä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martins komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Belman bokst de bal weg.

59e minuut.
Fedele kan de bal niet met de borst controleren. Potestà is nu in balbezit. Fedele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fedele krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Goi rent richting de bal. Goi geeft een lange en hoge pass. Tozzi kopt de bal weg. Nättilä rent richting de bal. Nättilä draait met de bal, schiet en ... Belman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Goi kopt de bal weg. Medou rent richting de bal. Medou passt de bal in één keer door. Colombari rent richting de bal. Colombari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Potestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins onderschept slim de pass. Nättilä is nu in balbezit. Nättilä draait met de bal, schiet en ... Belman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Celtic Musinè 1:3

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medou neemt de hoekschop. Maas heeft problemen om de bal te vangen. Maas haalt uit met een fantastische trap. Ghiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Celtic Musinè 1:4

78e minuut.
Medou speelt de bal door. Maas rent richting de bal. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel. Goi probeert de bal aan de voet te houden. Ghiţă bokst de bal weg.

80e minuut.
Giudici geeft een hoge lob. Colombari kopt de bal weg. Gutemberg probeert de bal aan de voet te houden. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Khanas met een snelle inworp. Klungelig pakt Midali de bal. Midali geeft de bal voor. Colombari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svariuni - Celtic Musinè 1:5

83e minuut.
Pettinari is nu in balbezit. Pettinari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goi de bal. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas draait met de bal, schiet en ... Ghiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Medou probeert naar een medespeler te passen. Maas rent richting de bal. Maas passt de bal met de wreef. Colombari is nu in balbezit. Colombari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Medou probeert naar een medespeler te passen. Potestà is nu in balbezit. Potestà geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colombari de bal. Colombari schiet op doel. Ghiţă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svariuni 57%, Celtic Musinè 43%.
Svariuni - Celtic Musinè 1:5