Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Mocchie WEEDSjoint
5.2.3n Tactiek 3pgg
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 42
good Schieten very good
weak Passen weak
adequate Verdedigen adequate


15e minuut.
Inworp. Marie met de inworp. Pessina rent richting de bal. Sekwa onderschept slim de pass. Sekwa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chlabicz rent richting de bal. Chlabicz passt de bal met de wreef. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Turušković onderschept slim de pass. Turušković geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Várnai is nu in balbezit. Várnai passt de bal met de wreef. Turušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Turušković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benayoun is nu in balbezit. Sighinolfi onderschept slim de pass. Sighinolfi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Sighinolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jormakka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sighinolfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Truchanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tulus krijgt zijn hoofd ertegen. Longeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Marie is nu in balbezit. Marie geeft een hoge lob. Truchanowski heeft problemen om de bal te vangen. Marangão rent richting de bal. Marangão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pessina geeft de bal voor. Jormakka rent richting de bal. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Turušković is nu in balbezit. Turušković draait met de bal, schiet en ... Longeri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Mocchie - WEEDSjoint 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Mocchie 57%, WEEDSjoint 43%.
Torpedo Mocchie - WEEDSjoint 0:1

47e minuut.
Marangão met een sublieme pass. Sekwa is nu in balbezit. Chlabicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa onderschept slim de pass. Sekwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pessina probeert naar een medespeler te passen. Sighinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sighinolfi geeft een hoge lob. Turušković maakt een snoekduik en kopt de bal. Longeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Mocchie - WEEDSjoint 0:2

54e minuut.
Tulus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pangaré met een sublieme pass. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão verovert de bal door een tackle van achteren. Marangão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bodini geeft de bal voor. Tulus kopt de bal weg. Várnai rent richting de bal. Turušković onderschept slim de pass. Turušković haalt uit met een fantastische trap. Longeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velcea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Várnai trapt de bal weg. Marangão kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piccini met een sublieme pass. Sekwa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodini. Bodini krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Marie probeert de bal aan de voet te houden. Marangão rent richting de bal. Truchanowski is nu in balbezit. Marangão verovert de bal door een tackle van achteren. Marangão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Mocchie - WEEDSjoint 1:2

82e minuut.
Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa passt de bal zonder na te denken. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Mocchie - WEEDSjoint 2:2

83e minuut.
Marangão rent richting de bal. Turušković onderschept slim de pass. Sighinolfi rent richting de bal. Turušković rent richting de bal. Turušković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Turušković is nu in balbezit. Turušković passt de bal zonder na te denken. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Longeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Mocchie - WEEDSjoint 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Mocchie 54%, WEEDSjoint 46%.
Torpedo Mocchie - WEEDSjoint 2:3