Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint Torpedo Mocchie
3pgg Tactiek 5.2.3n
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 39.1
uitstekend Schieten goed
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


11e minuut.
Turušković is nu in balbezit. Piccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Turušković verovert de bal door een tackle van achteren. Turušković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Velcea de bal onder controle te krijgen. Longeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turušković rent richting de bal. Piccini onderschept slim de pass. Velcea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chlabicz kopt de bal weg. Bodini geeft een lange en hoge pass. Piccini probeert de bal met de borst te controleren. Velcea rent richting de bal. Velcea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Marangão passt de bal met de wreef. Căruţaşu rent richting de bal. Bodini is nu in balbezit. Bodini geeft een hoge lob. Sighinolfi krijgt zijn hoofd ertegen. Longeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Piccini geeft een lange en hoge pass. Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes maakt een afschuwelijke overtreding. Nunes krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Várnai onderschept slim de pass. Pessina verovert de bal door een tackle van achteren. Pessina passt de bal met de wreef. Turušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Turušković haalt uit met een fantastische trap. Longeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Marangão kopt de bal weg. Marie rent richting de bal. Marie passt de bal zonder na te denken. Marangão rent richting de bal. Marangão draait met de bal, schiet en ... Favre bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 31%, Torpedo Mocchie 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WEEDSjoint - Torpedo Mocchie 0:0

54e minuut.
Marangão is nu in balbezit. Chlabicz rent richting de bal. Marangão onderschept slim de pass. Marangão haalt uit met een fantastische trap. Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Torpedo Mocchie 0:1

55e minuut.
Turušković onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sighinolfi de bal. Sighinolfi passt de bal in één keer door. Velcea is nu in balbezit. Velcea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Marangão is nu in balbezit. Marangão passt de bal in één keer door. Nunes is nu in balbezit. Căruţaşu onderschept slim de pass. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sighinolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varischetti. Sighinolfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sighinolfi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turušković rent richting de bal. Benayoun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benayoun krijgt een gele kaart. Turušković raakt geblesseerd tijdens het duel. Turušković legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WEEDSjoint - Torpedo Mocchie 1:1

80e minuut.
Ferman is nu in balbezit. Marangão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truchanowski. Truchanowski krijgt een gele kaart. Marangão raakt geblesseerd tijdens het duel. Marie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marangão springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Căruţaşu heeft problemen om de bal te vangen. Jormakka geeft de bal voor. Bodini is nu in balbezit. Marangão verovert de bal door een tackle van achteren. Marangão haalt uit met een fantastische trap. Favre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 48%, Torpedo Mocchie 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WEEDSjoint - Torpedo Mocchie 1:1