Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delta Putra Sidoarjo AS Rembang
Mental Tempe Tactiek asrtactics
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 40.5
redelijk Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Kogoya is nu in balbezit. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kogoya. Kogoya krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano onderschept slim de pass. Wasfle verovert de bal door een tackle van achteren. Wasfle draait met de bal, schiet en ... Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delta Putra Sidoarjo - AS Rembang 0:1

23e minuut.
Jatinegara probeert naar een medespeler te passen. Rybička rent richting de bal. Rybička speelt de bal door. Riobó is nu in balbezit. Riobó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Riobó speelt de bal door. Baldo Bento is nu in balbezit. Baldo Bento speelt de bal door. Hasan is nu in balbezit. Hasan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rybička geeft een lange en hoge pass. Hasan kopt de bal weg. Yumurtacı speelt de bal door. Baldo Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldo Bento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sembiring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 37%, AS Rembang 63%.
Delta Putra Sidoarjo - AS Rembang 0:1

46e minuut.
Gómez Espín komt het veld opgelopen. Manewar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Baldo Bento bereikt de bal nog maar net als eerste. Riobó geeft een hoge lob. Badil verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Espín haalt uit met een fantastische trap. Sembiring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Rybička geeft een lange en hoge pass. Riobó speelt de bal door. Afilipoaiei rent richting de bal. Gómez Espín is nu in balbezit. Gómez Espín haalt uit met een fantastische trap. Sembiring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Afilipoaiei met de inworp. Riobó is nu in balbezit. Riobó passt de bal zonder na te denken. Gómez Espín rent richting de bal. Gómez Espín schiet op doel. Sembiring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Yumurtacı met een sublieme pass. Manewar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manewar probeert naar een medespeler te passen. Rybička is nu in balbezit. Rybička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Mardiansyah komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perdana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delta Putra Sidoarjo 43%, AS Rembang 57%.
Delta Putra Sidoarjo - AS Rembang 0:1